zhaket logo

اپل به خاطر تبلیغ جنجالی آیپد پرو عذرخواهی کرد: در هدف خود ناکام بودیم و متأسفیم

اخبار روز حوزه وب

1 دقیقه زمان مطالعه

اپل روز جمعه به خاطر تبلیغ ویدیویی جدید خود برای آیپد پرو که با واکنش‌های منفی گسترده مواجه شده بود، عذرخواهی کرد. این تبلیغ ابزارهای خلاقانه مانند پیانو و دستگاه ضبط را در حال خرد شدن توسط یک پرس هیدرولیک به تصویر می‌کشید و در نهایت تنها محصول باقی‌مانده، یک آیپد پرو بود.

منتقدان این تبلیغ را “تخریب‌کننده تجربیات انسانی” و “غیرقابل‌تحمل” می‌دانستند. برخی دیگر نیز معتقد بودند که این تبلیغ به نوعی توهین به هنرمندان و خلاقان تلقی می‌شود.

در پی انتقاداتاز اپل، معاون بخش بازاریابی اپل در بیانیه‌ای به Ad Age گفت: “خلاقیت در ذات شرکت اپل است و ما متعهد به ساخت محصولاتی هستیم که به افراد خلاق در سراسر جهان قدرت می‌بخشد. هدف ما همیشه قدردانی از کاربران به روش‌های مختلف و زنده کردن ایده‌هایشان با استفاده از آیپد بوده است. با این حال، به نظر می‌رسد در این مورد در رسیدن به هدف خود ناکام بوده‌ایم و از این بابت متأسفیم.”

این عذرخواهی پس از آن صورت می‌گیرد که افراد مشهوری مانند “هیو گرانت”، بازیگر، و “پاول گراهام”، سرمایه‌گذار، به شدت از این تبلیغ انتقاد کرده بودند. گراهام در توییتی خطاب به “تیم کوک”، مدیرعامل اپل، نوشته بود: “استیو هرگز چنین تبلیغی را تأیید نمی‌کرد. دیدن این تبلیغ برای او بسیار آزاردهنده بود.”


تحریریه ژاکت

مشاهده تیم تحریریه

0

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه