zhaket logo

هشدار انجمن فین‌تک درباره موانع نوآوری در صنعت بیمه آنلاین

اخبار روز حوزه وب

1 دقیقه زمان مطالعه

انجمن فین‌تک ایران نسبت به فشارها و محدودیت‌های اعمال‌شده بر استارتاپ‌های حوزه بیمه‌ای هشدار داد. «محمدرضا فرحی»، رئیس کمیسیون اینشورتک این انجمن، در نامه‌ای به «رضا باقری‌اصل»، دبیر کارگروه اقتصاد دیجیتال، از عملکرد بیمه مرکزی انتقاد کرد و آن را مانعی برای نوآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال کشور دانست.

در این نامه که در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۴ ارسال شده است، فرحی به همکاری‌های موفق میان استارتاپ‌های بیمه‌ای و شرکت‌های بیمه اشاره کرد و هشدار داد که این همکاری‌ها در ماه‌های اخیر تحت «فشارهای سیستماتیک» قرار گرفته و در برخی موارد حتی به قطع روابط منطقی و قانونی منجر شده است.

رئیس کمیسیون اینشورتک با انتقاد از برخوردهای «غیرمنطقی و نابجا» با فعالان این حوزه، اظهار داشت: «درج تذکر مکتوب در پرونده صلاحیت حرفه‌ای برخی مدیران عامل شرکت‌های بیمه، تنها به دلیل همکاری با استارتاپ‌ها، نگرانی‌های جدی در میان فعالان صنعت اینشورتک ایجاد کرده است.»

فرحی در ادامه تأکید کرد که مدل‌های نوین فروش آنلاین بیمه، پرداخت اقساطی و بهره‌گیری از فناوری‌های اعتبارسنجی، صنعت بیمه را متحول کرده‌اند، اما بیمه مرکزی با تکیه بر رویکردهای سنتی و مقررات قدیمی، مانع از پیشرفت و نوآوری در این حوزه می‌شود.

او از کارگروه اقتصاد دیجیتال خواست تا با ورود به این موضوع و بررسی دقیق ابعاد آن، از ادامه روند محدودسازی اکوسیستم نوآوری جلوگیری کند. فرحی همچنین پیشنهاد داد که این کارگروه با همکاری بخش خصوصی، «رویکردی متناسب با نیازهای اقتصاد دیجیتال» تدوین و اجرا کند تا مسیر توسعه استارتاپ‌های بیمه‌ای هموار شود.

هشدار انجمن فین‌تک درباره فشارها بر استارتاپ‌های بیمه‌ای


تحریریه ژاکت

مشاهده تیم تحریریه

0

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه