blog top bar
zhaket logo

فیلترینگ با هدف کوچ مردم از پیام‌رسان خارجی به داخلی

اخبار روز حوزه وب

1 دقیقه زمان مطالعه

«علی بهادری جهرمی» طی نشست روز جمعه خود در حوزه علمیه مشهد با اشاره به اینکه فیلترینگ موقتی است، گفت: «این فیلترینگ به‌گونه ای تدبیر شده است که مردم از پیام‌رسان خارجی به پیام‌رسان داخلی کوچ کنند. البته این فیلتر مسکن مقطعی است.» همچنین سخنگوی دولت در این نشست توسعه شبکه ملی اطلاعات را از برنامه‌های اصلی این حوزه و روندی رو به رشد عنوان کرد.

 

رشد 40 درصدی شبکه ملی اطلاعات

در این نشست، سخنگوی دولت بر سیاست دولت در حوزه فضای مجازی مبنی بر شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد. آنطور که ایرنا از او نقل کرده، بهادری جهرمی در این نشست گفت: «در طول هشت سال گذشته شبکه ملی اطلاعات کمتر از 10 درصد پیشرفت داشته، اما در یک سال اول دولت 30 درصد رشد و در مجموع 40 درصد رشد را نشان می‌دهد.»

 

وام 500 میلیونی برای بازی‌های انیمیشن

سخنگوی دولت در خصوص فیلترینگ پیام‌رسان‌های خارجی به تدبیر برای کوچ مردم از پیام‌رسان‌های خارجی به داخلی اشاره کرد. وی همچنین به موضوع حمایت از بازی‌های انیمیشنی حوزه کودک و نوجوان با رویکرد ایرانی-اسلامی با وام 500 میلیون تومانی اشاره کرد و گفت: «از سوی دیگر، صندوق هنر و سایر فعالیت‌های فرهنگی و هنری قرآنی در این خصوص مدنظر قرار گرفته‌اند.» بهادری جهرمی تأکید کرد: «دولت به صورت تمام‌قد از مجموعه‌های ارزشی مانند حوزه علمیه حمایت می‌کند، اما این حمایت باید به‌گونه‌ای باشد که این نهاد وابسته نباشد.»


نویسنده علیرضا ناجی

سایر مقالات نویسنده

علیرضا ناجی، فعال حوزه سئو و اسکیما می‌باشد. وی در زمینه تحقیق و ترجمه مقالات و آموزش حوزه فناوری اطلاعات، سئو و اسکیمای حرفه ای، بازی های رایانه ای و شبکه های اجتماعی فعالیت می‌کند و جدیدترین عناوین را به صورت محتوی غنی منتشر می‌نماید.

0

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه