blog top bar
zhaket logo

مدیر ارشد هوش مصنوعی مایکروسافت از تاریخ احتمالی عرضه GPT-6 خبر داد

اخبار تکنولوژی

1 دقیقه زمان مطالعه

مدیر ارشد هوش مصنوعی مایکروسافت، مصطفی سلیمان، در مصاحبه‌ای با ست روزنبرگ، سرمایه‌گذار حوزه فناوری و هوش مصنوعی، به طور ضمنی به تاریخ عرضه دو مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI با نام‌های احتمالی GPT-5 و GPT-6 اشاره کرد.

سلیمان در این مصاحبه پیش‌بینی کرد که GPT-5 تا سال 2025 و GPT-6 تا سال 2026 عرضه خواهند شد. او معتقد است که این مدل‌ها به هوش مصنوعی استقلال بیشتری برای انجام اقدامات پیشرفته‌تر، از جمله دنبال کردن دستورالعمل‌ها، خواهند داد.

با این حال، سلیمان تاکید کرد که این هوش مصنوعی‌ها به “خودمختاری کامل” دست نخواهند یافت، زیرا این امر “بسیار خطرناک” خواهد بود. او در عوض، پیشنهاد می‌کند که هوش مصنوعی باید دارای “خطوط باریک خودمختاری” باشد، به این معنی که می‌تواند تا حدی مستقل عمل کند، اما توسط محدودیت‌های مشخصی نیز کنترل شود.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که OpenAI اخیراً از مدل جدید خود به نام GPT-4o رونمایی کرده است. میرا موراتی، مدیر ارشد فناوری OpenAI، در مصاحبه‌ای جداگانه گفته بود که این شرکت احتمالاً تا یک سال و نیم دیگر از هوش مصنوعی جدیدی با توانایی در حد یک فرد دارای مدرک دکتری رونمایی خواهد کرد.

هنوز مشخص نیست که مدل‌های GPT-5 و GPT-6 چه نام نهایی خواهند داشت و دقیقاً چه زمانی عرضه می‌شوند. با این حال، صحبت‌های سلیمان نشان می‌دهد که OpenAI در حال برنامه‌ریزی برای نسل بعدی هوش مصنوعی خود با قابلیت‌های پیشرفته‌تر است.


تحریریه ژاکت

مشاهده تیم تحریریه

0

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه