در این اپیزود به سراغ خانم ساناز صدوقی بنیانگذار LeanLead و کوچ فرهنگ سازمانی و مهارتهای رهبری رفتیم و افتخار هم صبختی با ایشان را داشتیم. خانم ساناز صدوقی در این اپیزود از شروع دوره دانشجویی، پروسه تغییر مسیر و مهاجرت و دلایل علاقه شخصی ایشان انسان بیشتر از سیستم ها پرداخته ایم.
از مهندسی کامپیوتر تا عشق به انسان و کوچینگ
در این اپیزود میزبان خانم صدوقی عزیز هستیم. ایشان در نوجوانی متوجه هوش بالا ریاضی خود شده و در دانشگاه رشته مهندسی کامپیوتر را برای ادامه تحمصیلات تکمیلی انتخاب کردند. ایشان یک بازه زمانی را نیز در همین حوزه مشغول کار و کسب تجربه شدند.
به مرور زمان متوجه علاقه به انسان ها شده و از همین رو وارد حوزه مدیریت شدند. در این بین ایشان حدود 11 سال در کشور کانادا در حوزه مدیریت مشغول به کار بوده و در ادامه نیز به طور روزافزون شاهد علاقه خود به زمیه کوچینگ بخصوص بیزینس کوچ شدند.
خانم صدوقی اظهار داشتند که برنامه بلند مدتی ندارند اما در حال حاضر از زمینه فعالیت خود رضایت کامل داشته و قصد توسعه بیزینس شخصی خود را دارند.
ساناز صدوقی چه کسی است؟
ساناز صدوقی مهندس نرم افزار؛ مربی حرفه ای مورد تایید فدراسیون بین المللی کوچینگ، مربی بین المللی یوگا، مربی چابک سازی سازمانی و یک طراح و تسهیل کننده حرفه ای در زمینه آموزش مدیران سازمانی است. او متولد ایران است و پس از 10 سال خدمت در حوزه نرم افزار کشور، در سال 1393 به عنوان نیروی متخصص با تسلط به دو زبان انگلیسی و فرانسه به کشور کانادا مهاجرت کرده است. وی تحصیلات تکمیلی خود را در زمینه مدیریت عمومی در دانشگاه مک گیل به اتمام رسانده و در مسیر شغلی خود، در زمینه های Co-active Coaching، Energy Leadership و Organizational LeanLead Inc تخصص یافته است.
ساناز صدوقی، مؤسس و مدیرعامل شرکت Relationship Systems Coaching در کشور کانادا است که در زمینه توسعه مدیریت و راهبری به مدیران و سازمان های کلان کمک میکند تا با موفقیت، تغییرات کوچک و بزرگ فردی و سازمانی را برای سرعت بخشیدن به جریان ارزش کسب و کار هدایت کنند.
حوزه راهبری تغییر و تحول فرهنگ مدیریت سازمان؛ تخصص و علاقه مندی ساناز صدوقی است. وی بر این باور است که رهبری موفق تغییرات بزرگ از مدیریت بی وقفه تغییرات درونی آغاز می شود.
در این قسمت از ژاکست راجب چه مواردی صحبت میشود؟
در این بخش از پادکست، موضوعات متنوعی در زمینه مدیریت، رهبری و توسعه شخصی مطرح شده است:
تعریف شکست و یادگیری از آن: شکست را نباید امری منفی تلقی کرد، بلکه باید آن را فرصتی برای یادگیری و رشد دانست. با پذیرش شکست و بررسی علل آن، میتوان راههای بهبود را شناسایی و در آینده از تکرار آنها جلوگیری کرد.
در ستایش سکوت: گاهی سکوت و گوش دادن به صدای درون میتواند بسیار مفید باشد. این امر به ما کمک میکند تا بهتر به خود و احساسات خود گوش دهیم و تصمیمات آگاهانهتری بگیریم.
بیرحمی نسبت به خودمان: این رویکرد اغلب ناشی از انتظارات غیرواقعی از خود، عدم پذیرش محدودیتها و اشتباهات است. با درک این موضوع و مهربانی بیشتر با خود، میتوان به آرامش درونی دست یافت.
چگونه به صدای درون خود گوش کنیم و آن را درمان کنیم: با توقف و مشاهده، میتوانیم به احساسات و افکار خود توجه کنیم و راهکارهای مناسب برای مدیریت آنها را شناسایی نماییم.
تأثیر نوشتن بر ذهن و زندگی: نوشتن میتواند به عنوان ابزاری برای شناخت بهتر خود و تنظیم افکار و احساسات مورد استفاده قرار گیرد. این امر بر سلامت روان و عملکرد فردی تأثیر مثبت دارد.
و به همین ترتیب، موضوعات دیگری مانند مدارهای درونی، کوچینگ سازمانی، اهمیت شنیدن احساسات، مدیریت کارآمد، ارتباط با دنیای بیرون، مدیریت اطلاعات اطراف، پذیرش تغییر، تفاوت کوچینگ و منتورینگ، رویکرد درست در مواجهه با اشتباهات و اهمیت توجه به ایدههای موفق مورد بررسی قرار گرفته است.
از کجا میتوانیم پادکست را گوش بدیم؟
پادکست ژاکست را میتوانید از طریق پلتفرمهای شنوتو، کست باکس، یوتیوب، آپارات و شونوتو ژاکت بشنوید: