در دنیای دیجیتال، کسب و کارهای اینترنتی همیشه بهدنبال پیدا کردن راهی برای جذب مشتریان بیشتر و افزایش فروش خود هستند. در همین راستا، وردپرس که بهعنوان محبوبترین سیستم مدیریت محتوا شناخته میشود، افزونههای جذابی را در اختیار کاربران خود قرار داده تا به کمک آنها بتوانند در فضای آنلاین به مزیتی رقابتی دست پیدا کنند. ما در این مقاله قصد داریم تا ضمن معرفی بهترین افزونه های فروشگاهی، تمام نکاتی که باید برای ساخت یک وب سایت فروشگاهی رعایت کنید را به شما آموزش دهیم. پس حتما تا انتها همراه ما باشید.
برای ساخت سایت فروشگاهی باید چه مواردی را رعایت کرد؟
با حضور گسترده اینترنت در زندگی مردم، طبیعی است که بسیاری از مشاغل به فعالیت در فضای آنلاین روی آوردهاند تا بتوانند از این راه درآمد خود را افزایش دهند؛ اما موفقیت در این فضا اتفاقی نیست و مهم است که هنگام ساخت فروشگاه اینترنتی موارد زیر را رعایت کنید:
-
طراحی مناسب سایت
یک وب سایت فروشگاهی برای آنکه بتواند افراد بیشتری را به بازدید از خود ترغیب کند، باید طراحی کاربر پسندی داشته باشد؛ به این معنا که دسترسی به بخشهای مختلف آن راحت باشد و از نظر ظاهری، جذابیت زیادی داشته باشد. علاوهبر این، مهم است که وب سایت شما واکنشگرا باشد و استفاده از آن برای کاربران موبایل نیز آسان باشد. برای اینکه تمام ویژگیهای یک سایت مناسب را در سایت بیزنس خود پیادهسازی کنید، باید به اصول راه اندازی سایت واقف باشید. همین موضوع باعث شده است که بسیاری از صاحبان کسب و کار خود به سراغ دوره آموزش طراحی سایت بروند و یادگیری طراحی وب را آغاز کنند.
-
درج توضیحات کامل و کاربردی برای محصولات
برای آنکه افراد بتوانند آگاهانه نسبت به خرید محصولات اینترنتی اقدام کنند، لازم است که تمام محصولات موجود در وب سایت فروشگاهی شما توضیحات کاملی داشته باشند. این موضوع همچنین به بهبود سئو سایت و افزایش اعتبار آن کمک زیادی میکند.
-
تعیین نحوه ارسال محصولات
یکی از موثرترین عوامل در افزایش فروش وب سایتهای فروشگاهی، تعیین نحوه ارسال محصولات است؛ زیرا این موضوع باعث میشود تا کاربران بتوانند بسته به وضعیت خود، زمان ارسال محصول و نحوه دریافت آن را انتخاب کنند و خرید لذتبخشتری را تجربه کنند. سایتهای وردپرسی بهترین افزونه های حمل و نقل را برای این موضوع دارد.
-
سهولت در پرداخت
اگر افراد بتوانند بهراحتی در وب سایت شما سفارش خود را ثبت و پرداخت کنند، رضایت و اعتماد آنها بیشتر میشود. در نتیجه این اتفاق، تعداد مشتریان وفادار شما بیشتر میشود و نرخ تبدیل وب سایت نیز افزایش پیدا میکند. موضوعی که سرعت رشد کسب و کار آنلاین شما را به شکل چشمگیری افزایش میدهد.
-
تعیین نحوه بازاریابی محصولات
شما پیش از راهاندازی یک فروشگاه آنلاین باید استراتژیهای بازاریابی خود را مشخص کنید؛ با این کار میتوانید افراد بیشتری را به بازدید از فروشگاه خود ترغیب کنید و تعداد مشتریان بالقوه را افزایش دهید. در نتیجه، میزان تعامل افراد با وب سایت شما بیشتر میشود که در نهایت منجر به افزایش درآمد کسب و کار شما میشود.
برای ساخت سایت فروشگاهی از چه افزونه هایی باید استفاده کرد؟
افزونههای وردپرس زیادی برای ساخت سایتهای فروشگاهی ارائه شده است که انتخاب از میان آنها میتواند وقتگیر و گیجکننده باشد. به همین خاطر، ما تصمیم گرفتیم تا در این بخش بهترین افزونه های تجاری را به شما معرفی میکنیم:
۱- افزونه ووکامرس (WooCommerce)
افزونه ووکامرس بهترین افزونه تجاری است که میتوانید با آن آشنا شوید! افزونهای قدرتمند و حرفهای که به صورت متن باز در اختیار کاربران وردپرس قرار گرفته است.
از مهمترین ویژگیهای افزونه ووکامرس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نصب و راه اندازی آسان
- قابلیت تنظیم و سفارشیسازی سایت فروشگاهی
- محیط کاربری جذاب
- پشتیبانی از گزینههای پرداخت
- پشتیبانی از انواع گزینههای تحویل محصول
- امکان اضافه کردن توضیحات برای بیان ویژگیهای محصولات
- پشتیبانی از گزینههای پرداخت مالیات بر اساس موقعیت مکانی
- امکان تجزیه و تحلیل عملکرد سایت ( بررسی میزان فروش و رفتار مشتریان)
- امنیت بالا
- امکان صدور فاکتور
- امکان خرید محصول بدون نیاز به عضویت در سایت
- ساخت حساب کاربری برای مشتریان، ارسال ایمیل به آنها و پیگیری سفارشها
- پشتیبانی از زبانهای مختلف (چند زبانه بودن)
با توجه به امکانات متنوعی که ووکامرس در اختیار کاربران وردپرس قرار داده، یکی از بهترین افزونه های تجاری به حساب میآید. بنابراین شما به کمک ووکامرس میتوانید با خیال راحت وب سایت فروشگاهی خود را راهاندازی کنید و از این طریق، کسب و کار خود را گسترش دهید.
برای آنکه بتوانید بهترین استفاده را از افزونه ووکامرس داشته باشید، در ادامه تعدادی از بهترین افزونه های ووکامرس را به شما معرفی میکنیم.
۲- افزونه صدور فاکتور حرفه ای ووکامرس آی فکت (iFact)
شما به کمک افزونه iFact میتوانید فاکتور مربوط به سفارشهای مشتریان را چاپ و در فرمت PDF به ایمیل آنها ارسال کنید. این قابلیت باعث میشود تا مشتریان راحتتر بتوانند به فروشگاه شما اعتماد کنند و از خرید خود رضایت بیشتری داشته باشند.
- فاکتورها را سفارشیسازی کنید.
- کد فاکتور را برای مشتری پیامک کنید.
- پس از تایید خرید، پیشفاکتور را برای مشتری نمایش دهید.
- اطلاعاتی مانند بارکد شماره سفارش، تاریخ شمسی و شماره ملی مشتری را در فاکتور قرار دهید.
- لیست سفارشهای مشتری را بر اساس استان، وضعیت و تاریخ سفارش برای او نمایش دهید.
همچنین افزونه آی فکت قابلیت سازگاری بالایی با افزونه دکان دارد که این موضوع میتواند امکانات متنوعتری را در اختیار شما قرار دهد.
۳- سئوی ووکامرس پرمیوم (Yoast WooCommerce SEO Premium)
همانطور که میدانید، یک وب سایت فروشگاهی سئو شده با احتمال بیشتری میتواند تعداد مشتریان شما را افزایش دهد؛ در همین راستا، یکی از بهترین راهها برای بهینه کردن وب سایتهای فروشگاهی، نصب و فعالسازی افزونه Yoast WooCommerce SEO است.
این افزونه با یکپارچه کردن افزونه ووکامرس و افزونه Yoast SEO، باعث میشود تا وب سایت فروشگاهی شما بهتر دیده شود. از جذابترین قابلیتهای این افزونه میتوان به «نمایش قیمت و وضعیت موجودی محصول» اشاره کرد.
۴- افزونه زمان تحویل کالای ووکامرس (woocommerce delivery time)
یکی دیگر از بهترین افزونه های فروشگاهی، «افزونه زمان تحویل کالای ووکامرس» است. شما با نصب این افزونه میتوانید امکان تعیین زمان تحویل کالا توسط مشتری را به قابلیتهای وب سایت خود اضافه کنید. به این ترتیب، افراد هنگام خرید از فروشگاه شما میتوانند مشخص کنند که در چه روز و ساعتی محصول خود را دریافت کنند.
۵- افزونه نوسان | محصولات وابسته به نرخ ارز ووکامرس
یکی از مهمترین دغدغههای کسب و کارهای اینترنتی، حتی کسب و کارهای کوچک پرسود، تغییر قیمت محصولات بر اساس نوسانات ارزی است. برای اینکه هر بار مجبور نباشید قیمت محصولات خود را بهطور دستی تغییر دهید، میتوانید از افزونه نوسان ووکامرس استفاده کنید. توجه داشته باشید که برای استفاده از این افزونه باید وب سایت خود را به افزونه ووکامرس مجهز کرده باشید.
مزیت مهم این افزونه، امکان اضافه کردن چندین نوع ارز و بهروز رسانی خودکار قیمت محصولات بر اساس نوع ارز انتخاب شده است.
۶- افزونه پیگیری سفارشات ووکامرس نوین همراه با نوار پیشرفت | Novin Track Order
برای آنکه مشاغل اینترنتی بتوانند قابلیت پیگیری سفارشات را به وب سایت فروشگاهی خود اضافه کنند، میتوانند از افزونه پیگیری سفارشات ووکامرس کمک بگیرند. پس از نصب و راهاندازی این افزونه، مشتریان شما میتوانند با در اختیار داشتن شماره سفارش، محصول خود را بهطور همزمان از طریق ایمیل و شماره تلفن پیگیری کنند.
۷- افزونه صورتحساب چندمرحله ای | ARG Multistep Checkout
افزونه صورتحساب چند مرحله ای ووکامرس، یکی از بهترین افزونه های تجاری است که به کمک آن میتوانید صفحه تسویه حساب فروشگاه خود را شخصیسازی کنید. به این ترتیب، ظاهر وب سایت شما جذابتر میشود و تجربه کاربری مشتریان شما نیز بهبود پیدا میکند.
۸- افزونه JetWooBuilder | ساخت صفحات ووکامرس برای المنتور
اگر فروشگاه آنلاین خود را بهوسیله المنتور راهاندازی کرده باشید، با نصب و فعالسازی افزونه JetWooBuilder میتوانید بدون کد نویسی برگههای پیشفرض ووکامرس را طراحی کنید. از مهمترین مزیتهای این افزونه میتوان به تولید صفحه تکی برای محصولات، تولید صفحه صورتحساب ووکامرس و تولید صفحه تشکر از پرداخت اشاره کرد.
با توجه به مواردی که مطرح شد، واضح است که چرا ووکامرس بهعنوان محبوبترین و بهترین افزونه فروشگاهی در دنیای دیجیتال شناخته شده است.
۹- افزونه (EDD (Easy Digital Downloads
یکی از قدرتمندترین و بهترین افزونه های فروشگاهی، افزونه EDD است. این افزونه به خاطر قابلیتهای متنوعی که در اختیار کاربران وردپرس قرار داده محبوبیت زیادی به دست آورده است که معروفترین آن، امکان فروش بدون نیاز به محصولات فیزیکی است. در واقع با نصب افزونه EDD، مشتریان شما میتوانند سفارشات خود را در فرمت فایل تحویل بگیرند.
از دیگر ویژگیهای افزونه EDD میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایجاد محیط کاربری آسان و جذاب
- نمایش اطلاعات مربوط به میزان فروش وب سایت و تاریخچه خرید کاربران
- قابلیت شخصیسازی فروشگاه
- پشتیبانی از درگاههای مختلف بانکی
۱۰- افزونه تیکت پشتیبانی پیشرفته وردپرس
افزونه تیکت پشتیبانی پیشرفته وردپرس، یکی از حرفهایترین افزونههای وردپرس است که امکان پشتیبانی قوی از سفارشات مشتریان را برای کسب و کارهای آنلاین فراهم کرده است. علاوهبر این، ظاهر زیبا و رابط کاربری جذابی که این افزونه به وب سایتهای فروشگاهی داده باعث شده تا محبوبیت آن در میان مشاغل بیشتر شود.
از مهمترین ویژگیهای افزونه تیکت پشتیبانی پیشرفته وردپرس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سازگاری با افزونه ووکامرس
- سازگاری با افزونه چند فروشندگی دکان
- ارسال ایمیل و پیامک اطلاع رسانی برای مشتریان
- عدم محدودیت در ارسال تیکت از سوی کاربران
- عدم محدودیت در تعداد نفرات پاسخگو به تیکتها
- امکان جستجوی پیشرفته در میان تیکتها
- قابلیت امتیازدهی به تیکتها
- امکان ارسال فایلهای صوتی برای مدیر وب سایت و کاربران
- امکان اولویتدهی به تیکت از سوی کاربر
- بسته شدن تیکتهای قدیمی بهصورت خودکار
۱۱- افزونه جامع درگاه پرداخت دومینوپی | Domino Pay
یکی از بخشهای اصلی هر وب سایت فروشگاهی، بخش مربوط به درگاه پرداخت است. در همین راستا، وردپرس با ارائه افزونه دومینو پی، این امکان را برای افراد فراهم کرده تا بتوانند تنها با نصب یک افزونه، فروشگاه خود را به ۱۱ درگاه پرداخت متصل کنند. این موضوع بهویژه زمانی اهمیت خود را نشان میدهد که در یکی از درگاهها مشکلی بهوجود بیاید و کاربران بتوانند از طریق سایر درگاهها محصول مورد نظر خود را سفارش دهند.
۱۲- افزونه چند فروشندگی دکان پرو | Dokan Pro
یکی دیگر از بهترین افزونه های تجاری وردپرس، افزونه دکان پرو است؛ شما به کمک این افزونه میتوانید محصولات متنوعتری را در اختیار کاربران قرار دهید؛ زیرا پس از نصب و فعالسازی افزونه دکان پرو، این امکان برای شما فراهم میشود تا محصولات دیگر فروشگاههای اینترنتی را نیز در وب سایت خود قرار دهید. در نتیجه قدرت انتخاب مشتریان بیشتر میشود، هزینه نگهداری از محصولات کاهش پیدا میکند و میزان رضایت کاربران از وب سایت شما بالاتر میرود.
علاوه بر افزونه دکان پرو، افزونههای چند فروشندگی دیگری نیز وجود دارند، اما دکان پرو بهدلیل مزیتهایی که در اختیار کاربران خود قرار داده، محبوبیت بیشتری دارد. مواردی همچون:
- سیستم امتیازدهی و مدیریت نظرات برای محصولات
- بهروز رسانی منظم محصولات
- سازگار با افزونه فروشگاهی ووکامرس
- ارائه گزارش کامل در مورد محصولات فروخته شده
- تنوع بالای امکانات در داشبورد فروشندگان
در سالهای اخیر، وردپرس با ارائه طیف گستردهای از افزونه های ووکامرس باعث شده تا مسیر رشد کسب و کارهای آنلاین هموارتر شود؛ افزونههایی که هر یک از آنها امکانات مختلفی را در اختیار کاربران وردپرس قرار دادهاند و کمک زیادی به افزایش فروش کسب و کارها کردهاند.
در همین راستا، ما در این مقاله تعدادی از بهترین افزونههای فروشگاهی را به شما معرفی کردیم تا با نصب و فعالسازی آنها بتوانید راحتتر یک وب سایت جذاب و واکنشگرا طراحی کنید و روز به روز مشتریان خود را افزایش دهید.
فعلی
معرفی بهترین افزونههای فروشگاهی برای سایتهای وردپرس
نویسنده سینا عباسی
سایر مقالات نویسندهسینا عباسی، مدیر سئو ژاکت، بیش از 7 ساله که بهصورت تخصصی در حوزه سئو فعالیت میکند. وی مدرس و مشاور سئوی کسب و کارهای اینترنتی میباشد. سینا عباسی با تخصص و تجربهای که در حوزه سئو دارد، نگاه شما را به آموزش سئو در دنیای دیجیتال مارکتینگ تغییر میدهد.
سلام وقتتون بخیر من قالب تخفیفی مثل https://www.offch.com/ نیاز دارم
آیا شما چنین قالبی دارید و یا اگر ندارید میتونید طراحی کنید؟؟؟
هزنیه طراحی چقدر میشه تقریبا؟؟؟
سلام روزتون بخیر
شما میتوانید با تمام قالب های چندمنظوره وبسایت مورد نظر خود را طراحی کنید
همچنین با افزونه های صفحه ساز مانند المنتور نیز قسمت های مختلف را طراحی کنید