رشد تعرفه اینترنت در مقایسه با نرخ افزایش حقوق‌ها

اخبار

2 دقیقه زمان مطالعه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید دارد اگر افزایش تعرفه اینترنت و تلفن ثابت رخ نمی‌داد، شرکت‌ها ورشکست می‌شدند. زارع‌پور همچنین اعتقاد دارد این رشد تعرفه‌ها به نسبت افزایش حقوق و درآمد ناچیز بوده است؛ اگرچه اکثریت مردم نظر دیگری در این باره دارند و ارائه بسته اینترنت برای سه دهک اول مؤید آن است. هفته گذشته چهارمین نشست پاسخگویی تلفنی وزرا، معاونان و مدیران دولت سیزدهم به تماس‌های مردمی با حضور «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. او در پاسخ به شهروندی درباره افزایش قیمت اینترنت در کشور گفت:

«تعرفه اینترنت اپراتورها از سال 1396 و تلفن ثابت از سال 1390 تغییر ویژه‌ای نکرده بود که می‌توانست منجر به ورشکست شدن آن‌ها در بلندمدت شود از همین رو نیازمند تغییر بود. افزایش تعرفه اینترنت به نسبت افزایش حقوق و درآمد ناچیز بوده است.»

گفتنی است ابتدای فروردین ماه امسال، اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت ثابت، با تغییر حجم مصرف منصفانه اقدام به افزایش چراغ خاموش بسته‌های اینترنت کردند. اپراتورهای سیار نیز بسته‌های به صرفه، بلند مدت و پرحجم خود را جهت خریداری مجدد از دسترس خارج کرده‌اند. تغییراتی که در برخی اپراتورها نشان از افزایش 100درصدی قیمت اینترنت داشت و وزارت ارتباطات را مجبور کرد برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، بسته اینترنت رایگان ارائه کند. این بسته اینترنت رایگان برای سرپرست خانوار سه دهک درآمدی پایین جامعه فعال شده که هر چهار ماه یک بار تمدید می‌شود.

 

چهارمین نشست پاسخگویی تلفنی وزرا،

 

تمام تلاشم را برای نجات مخابرات می‌کنم

برخلاف رویه وزیر ارتباطات سابق در تعامل با مخابرات، زارع‌پور ضمن ارتباط خوبی که با این شرکت دارد از افزایش قیمت قبوض تلفن ثابت حمایت کرده و گفت: «یکی از مهمترین مشکلات مخابرات افزایش نیافتن تعرفه‌ها همزمان با افزایش هزینه است. در طول سالیان گذشته سوءمدیریت‌هایی صورت گرفته که باید اصلاح شود. اگر مخابرات مشکل هزینه و حقوق کارکنان خود را حل نکند، مردم ضرر خواهند کرد.»

او مخابرات را همانند خاکی که بستر رشد اپراتورها است دانست و وعده داد تمام تلاشش را خواهم کرد تا این شرکت را نجات دهد. وزیر ارتباطات همچنین با بیان اینکه روزانه 15 میلیون نفر از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده می‌کنند بار دیگر اظهار داشت کسی به دنبال محدود شدن اینترنت نیست؛ موضوعی که در عمل و فیلترینگ سه ماهه واتس‌اپ و اینستاگرام در تناقض است. وی این پلتفرم‌های بومی را سرمایه کشور در فضای مجازی و مایه افتخار دانست و گفت: «من به عنوان وزیر ارتباطات وظیفه دارم این پلتفرم های داخلی را امن و با کیفیت در اختیار مردم قرار دهم.»


نویسنده علیرضا ناجی

سایر مقالات نویسنده

0

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه