برای ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه، کافیست تنظیمات عمومی سایت را فعال کرده و از ابزارک "ورود/خروج" یا لینکهای آماده استفاده کنید.

اگر میخواهید فرم ثبتنام را بدون نیاز به افزونه در وردپرس بسازید، میتوانید از قابلیتهای داخلی خود وردپرس استفاده کنید. این کار برای سایتهایی که نیاز به فرم ساده دارند، مناسب است. با استفاده از تنظیمات و کدهای پیشفرض وردپرس، به راحتی میتوانید فرم ثبتنام را شخصیسازی کنید.
چگونه ساخت صفحه ورود و ثبت نام در وردپرس را بدون افزونه انجام دهیم؟
هر چند که همه محدودیت های بالا در فرم ثبت نام پیشفرض وردپرس وجود دارند؛ اما شاید سایت شما فقط به یک فرم ثبت نام ساده نیاز دارد. پس بیایید روش های ایجاد فرم ثبت نام در وردپرس را به کمک قابلیت های داخلی خود وردپرس بررسی کنیم. به طور کلی دو روش برای ساخت فرم های ورود و ثبت نام در وردپرس دارید:
- استفاده از ابزارک “ورود/خروج”
- درج لینک های فرم ها در قسمت های مد نظر
در روش اول از یکی از ابزارکها یا همان ویجتهایی که در خود وردپرس موجود است، استفاده می کنیم. در روش دوم نیز لینک های مشخصی را در قسمتی که می خواهیم، اضافه می کنیم تا فرم های ثبت نام در آن بخش قرار بگیرند. بیایید وقت را تلف نکنیم و این دو روش را به تفکیک بررسی کنیم. لازم به ذکر است که فرم های ثبت نام و ورود وردپرس به طور کلی به شکل زیر خواهند بود.
جدول خلاصه ساخت صفحه ورود و ثبت نام در وردپرس
روش | توضیحات | مراحل |
---|---|---|
استفاده از ابزارک | این روش برای ایجاد فرم ثبتنام با استفاده از ابزارک “ورود/خروج” است. | 1. فعالسازی ثبتنام از مسیر تنظیمات > عمومی 2. اضافه کردن ابزارک “ورود/خروج” از مسیر نمایش > ابزارکها 3. ذخیره تغییرات و مشاهده فرم در فوتر یا نوار کناری سایت |
قرار دادن لینکهای از پیش آماده | استفاده از لینکهای آماده برای دسترسی به فرمهای مختلف. | 1. فعالسازی ثبتنام از مسیر تنظیمات > عمومی 2. اضافه کردن عبارت دلخواه با ابزارک “رسانه و متن” به فوتر 3. پیوند دادن لینکهای ثبتنام، ورود و بازیابی رمز عبور به عبارات مورد نظر |
1. استفاده از ابزارک
ابزارک “ورود/خروج”، یک ماژول است که می تواند لینک های زیر را ایجاد کند:
- ثبت نام در سایت (با عنوان نام نویسی)
- ورود به حساب کاربری
- خروج از حساب کاربری (با عنوان بیرون رفتن)
مرحله اول
در قدم اول باید به همه کاربران دسترسی و اجازه ثبت نام در سایت را بدهید (این قابلیت معمولاً به طور پیشفرض غیر فعال است). برای فعال کردن این قابلیت، در داشبورد وردپرس خود به مسیر تنظیمات> عمومی بروید. سپس در این صفحه باکس کوچک کنار عبارت “هر کسی می تواند نام نویسی کند” را تیک بزنید. با این کار از این به بعد عموم کاربران می توانند فرم ثبت نام را ببیند و از طریق آن در سایت ثبت نام کنند.
مرحله دوم
اما صبر کنید! کارمان با این صفحه تمام نشده است. در قسمت “نقش پیشفرض کاربر تازه” باید تعیین کنید که وقتی یک کاربر جدید در سایت ثبت نام می کند، چه نقشی به طور پیشفرض برای او تعریف شود. برای مثال ما اینجا نقش “مشارکت کننده” را برای کاربران جدید تعریف میکنیم. فراموش نکنید که وقتی تغییرات لازم را اعمال کردید، روی گزینه “ذخیره تغییرات” که پایین صفحه است کلیک کنید.
مرحله سوم
حالا در این مرحله می خواهیم فرم ثبت نام وردپرس را به کمک ابزارک “ورود/خروج” بسازیم و این فرم را به فوتر یا نوار کناری سایت اضافه کنیم. برای این کار به مسیر نمایش> ابزارک ها بروید. در این قسمت بخش های مختلف صفحه سایت که می توانید ابزارک مورد نظر خود را در آنها قرار دهید، را مشاهده می کنید. اما چگونه ابزارک ثبت نام در سایت را به این بخش اضافه کنیم؟
حتما مطالعه کنید: معرفی و آموزش افزونه فرم ساز ایفرم eForm
ابتدا روی آیکون “+” که بالا و سمت راست صفحه است، کلیک کنید. با این کار لیست ابزارک هایی که در حال حاضر در وردپرس در اختیار دارید، در همان سمت راست صفحه ظاهر می شود. در این لیست تا پایین اسکرول کنید تا به ابزارک “ورود/خروج” برسید. سپس این ابزارک را تا جایی از صفحه که می خواهید فرم ثبت نام را در آن قرار دهید، درَگ کنید. برای مثال ما این ابزارک را در قسمت فوتر صفحه قرار داده ایم.
مرحله چهارم
حالا اگر روی گزینه “به روزرسانی” که بالا و سمت چپ صفحه است کلیک کنید، این ابزارک به بخش فوتر سایت اضافه می شود. بنابراین اگر به فوتر سایت خود بروید، گزینه های زیر را خواهیم دید:
- گزینه های “نام نویسی” و “ورود”: اگر هنوز وارد حساب خود نشده باشید.
- گزینه “بیرون رفتن”: اگر داخل حساب کاربری خود باشید.
2. قرار دادن لینک های از پیش آماده
اگر مایل نبودید از روش اول برای ساخت فرم ثبت نام وردپرس استفاده کنید، میتوانید این روش را امتحان کنید. در این روش ما یک سری لینک ها را در اختیار شما قرار می دهیم که می توانید آنها را در هر بخشی از سایت که مایلید، درج کنید. با این کار وقتی کاربر روی عبارت مورد نظر کلیک می کند، به فرم مربوطه دسترسی خواهد داشت.
مشاهده و خرید محصولات
دسته بندی افزونه وردپرس
لینک هایی که در ادامه می بینید، باید به یک عبارت داده شوند (مثلاً عبارت ثبت نام در سایت را به لینک مورد نظر پیوند می دهیم). بنابراین ابتدا باید تصمیم بگیرید که این عبارت چه باشد و کجای سایت قرار بگیرد. لازم به ذکر است که این عبارت را می توانید هر جایی از سایت قرار دهید. اما از آنجایی که می خواهیم این امکان را در فوتر بگنجانیم، پس به همان مسیر نمایش> ابزارک ها می رویم. در واقع می خواهیم به کمک ابزارک ها یک عبارت را به فوتر اضافه کرده و بعد آن را به لینک مورد نظر پیوند دهیم.
برای این کار روی همان آیکون “+” بالای صفحه کلیک کنید. سپس ابزارک “رسانه و متن” را تا فوتر سایت درَگ کنید. حالا می توانید عبارت دلخواه خود را در این بخش بنویسید. ما همان عبارت “ثبت نام در سایت” را نوشته ایم تا کاربر بداند که با کلیک روی آن، می تواند به فرم ثبت نام دسترسی داشته باشد.
نکته: میتوانید به کمک گزینه هایی که سمت چپ این صفحه نمایش داده می شوند، تنظیمات این متن را تغییر دهید. مثلاً ما اینجا متن را کوچکتر کردهایم.
حالا اگر روی گزینه “به روزرسانی” بالای صفحه کلیک کنید، این عبارت در فوتر سایت نمایش داده می شود. در مرحله قبل متن را به فوتر اضافه کردیم، اما هیچ لینکی به آن نداده ایم. پس در این مرحله کار را کامل می کنیم و لینک فرم دلخواه خود را به این متن می دهیم. برای لینک دهی به این متن لازم نیست جای دیگری بروید. بلکه به راحتی می توانید در همین صفحه روی متن کلیک کنید. با این کار وقتی نوار ابزار بالا متن ظاهر شود، باید روی آیکون مربوط به لینک دهی کلیک کنید. سپس لینک مد نظر را در کادر مربوطه وارد کنید.
اما هنوز نمی دانید که باید برای ساخت فرم ثبت نام وردپرس، چه لینکی را به این متن بدهید! در ادامه 3 لینک مختلف برای ساخت فرم ثبت نام، ورود به سایت و بازاریابی رمز عبور را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم. پس هر یک از این لینک ها را کپی کنید و به متن مناسب آن بدهید. برای مثال لینک ثبت نام را به همان عبارت “ثبت نام در سایت” بدهید. اما برای لینک ورود، یک عبارت دیگر تحت عنوان “ورود به سایت” بسازید و آن را به لینک ورود پیوند دهید. برای بازیابی رمز عبور هم می توانید یک متن “رمز عبور خود را فراموش کرده ام” بسازید و به لینک زیر پیوند دهید.
نکته: در لینک های زیر به جای عبارت ” your-site.com” دامنه کامل سایت خود را قرار دهید.
لینک ثبت نام در سایت:
your-site.com/wp-login.php?action=register
لینک ورود به سایت:
your-site.com/wp-login.php
لینک بازیابی رمز عبور:
your-site.com/wp-login.php?action=lostpassword
محصول پیشنهادی
پکیج افزونه های جانبی گرویتی فرم

وردپرس تایم

395,000 تومان

وردپرس تایم
محصول پیشنهادی
افزونه فرم ساز فلونت | پلاگین فرم حرفه ای Fluent Forms
Aras

595,000 تومان
Aras
محصول پیشنهادی
افزونه ی فرم مخفی نینجا | ninja contact form

رضا نصرالهی
39,000 تومان

رضا نصرالهی
محصول پیشنهادی
افزونه گرویتی فرمز | پلاگین فرم ساز Gravity Forms

دیاموند

595,000 تومان

دیاموند
محصول پیشنهادی
افزونه ایفرم | پلاگین فرم ساز eForm

آلفا

545,000 تومان

آلفا
ساخت صفحه ورود و ثبت نام در وردپرس بدون افزونه چه محدودیت هایی دارد؟
اگر قرار است فرم های ثبت نام سایت خود را فقط با تکیه بر قابلیت های داخلی وردپرس و بدون کمک گرفتن از افزونه ها بسازید، باید با یک سری از محدودیت های این قابلیت آشنا باشید:
- اگر تصمیم دارید که اطلاعات گسترده ای را در مورد کاربران خود جمع آوری کنید، فیلدهای موجود در این فرم ها برایتان کافی نخواهند بود.
- سفارشی سازی فرم های ثبت نام و ورود به سیستم با کدنویسی مهیاست. بنابراین اگر دانش چندانی از کدنویسی نداشته باشید، باید به همان مشخصات اولیه اکتفا کنید.
- در صورتی که از ابزارک “ورود/خروج” برای ساخت فرم ثبت نام وردپرس استفاده کنید، نمی توانید فرم ها را در هر بخش یا صفحه ای که می خواهید قرار دهید؛ بلکه این ابزارک را فقط می توانید در قسمت های مشخص شده ای درج کنید (مثلاً در فوتر یا نوار کناری).
- فرم های ثبت نام داخلی وردپرس، برخلاف بعضی از افزونه ها از تکنولوژی AJAX پشتیبانی نمی کنند. به همین خاطر کاربران فقط زمانی می توانند تغییرات را مشاهده کنند که کل صفحه را مجدداً لود کنند.
جمع بندی
با استفاده از قابلیتهای داخلی وردپرس، میتوانید ساخت صفحه ورود و ثبت نام در وردپرس را بدون نیاز به افزونه را انجام دهید. در این راهنما دو روش ساده برای ساخت فرم ثبتنام توضیح داده شد. روش اول استفاده از ابزارک “ورود/خروج” است که میتواند لینکهایی مانند ثبتنام، ورود و خروج را ایجاد کند. در روش دوم، میتوانید لینکهای از پیش آماده را به متنها پیوند دهید تا کاربران به راحتی به فرم ثبتنام دسترسی داشته باشند. اگر سایت شما کاربران زیادی دارد یا فروشگاهی است، استفاده از افزونههای ثبتنام میتواند انتخاب بهتری باشد.
فعلی
ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه [آموزش تصویری 2 روش مختلف]
سوالات متداول
آیا میتوان فرم ثبت نام در وردپرس را بدون استفاده از افزونه ایجاد کرد؟
بله، میتوانید فرم ثبت نام در وردپرس را بدون استفاده از افزونه ایجاد کنید. دو روش برای ساخت فرمهای ورود و ثبت نام در وردپرس وجود دارد: استفاده از ابزارک «ورود/خروج» و درج لینکهای فرمها در قسمتهای مد نظر. برای استفاده از ابزارک «ورود/خروج»، به بخش «ویجتها» در پنل مدیریت وردپرس بروید و ابزارک «ورود/خروج» را به صفحه یا پست مورد نظر خود اضافه کنید. سپس، میتوانید تنظیمات ابزارک را برای ایجاد فرم ورود یا ثبت نام خود تنظیم کنید.
آیا امکان اتصال فرم ثبت نام بدون افزونه به سایر سرویس ها مانند ایمیل مارکتینگ وجود دارد؟
بله، قطعاً امکان اتصال فرم ثبت نام بدون افزونه در وردپرس به سرویسهای دیگر مانند ایمیل مارکتینگ وجود دارد. اما این کار نیازمند دانش فنی و تسلط بر زبان برنامهنویسی است.
آیا ساخت فرم ثبت نام بدون افزونه در وردپرس به لحاظ عملکرد و تجربه کاربری مشکلی ایجاد نمیکند؟
ساخت فرم ثبت نام بدون افزونه در وردپرس میتواند به لحاظ عملکرد و تجربه کاربری مشکلاتی ایجاد کند. در اینجا برخی از محدودیتهای استفاده از فرم ثبت نام داخلی در وردپرس را بررسی میکنیم: گزینههای سفارشیسازی محدود: نمیتوانید به راحتی فیلدهای فرم یا ظاهر و احساس فرم را سفارشی کنید. عدم پشتیبانی از AJAX: این بدان معناست که کاربران پس از ارسال فرم باید کل صفحه را تازه کنند که میتواند آزاردهنده باشد. خطرات امنیتی: ممکن است فرمهای داخلی به اندازه فرمهای ایجاد شده با افزونهها ایمن نباشند.
نویسنده سینا عباسی
سایر مقالات نویسندهسینا عباسی، مدیر سئو ژاکت، بیش از 7 ساله که بهصورت تخصصی در حوزه سئو فعالیت میکند. وی مدرس و مشاور سئوی کسب و کارهای اینترنتی میباشد. سینا عباسی با تخصص و تجربهای که در حوزه سئو دارد، نگاه شما را به آموزش سئو در دنیای دیجیتال مارکتینگ تغییر میدهد.
-
3
-
1054