میزان ترافیک موتور جستجو برای هر سایت عدد ارزشمندی است. میزان ترافیک تاثیر مستقیمی برای بسیاری از طراحان وب و افرادی که برای کسب و کار خود، وبسایت ایجاد کردهاند دارد، در بخش محتوا و بخصوص بهینهسازی محتوا برای موتورهای جستجوگر دارای ضعف جدی هستند. به همین دلیل است که هزینههای هنگفتی برای ظاهر سایتها انجام میشود اما در باطن نتوانستهاند محتوای اثربخش و بهینهای را برای موتورهای جستجوگر، بخصوص گوگل تامین کند. در واقع الویت تهیه محتوای صحیح و نحوه چیدمان سایت براساس الگوهای گوگل با استفاده از دانش سئو میتواند یکی از مهمترین بخشهای طراحی سایت باشد.
ترافیک موتور جستجو
در این مقاله از ژاکت بلاگ سعی داریم بیشترین مشکلاتی که باعث میشوند ترافیک کمی از گوگل دریافت کنید را بررسی کنیم و راهکارهایی را برای رفع آن بیان کنیم.
1- سایت ایندکس نشده است
اگر سایت در گوگل ایندکس نشده باشد، بنابراین گوگل قادر به ارسال ترافیک برای آن نخواهد بود. به عبارت ساده، ایندکس شدن در گوگل به معنای ثبت نقشه سایت در دایرکتوری گوگل است. برای ثبت نقشهی سایت در گوگل میتوانید از دو راهحل افزونه و گوگل وبمستر استفاده کنید. با اینکار به خزندههای گوگل این امکان را خواهید داد که در سریعترین زمان سایت و محتوای آن را کشف کنند و ترافیکی متناسب را برای آن فراهم کنند. افزونه Google XML Sitemap میتواند برای تهیه نقشه سایت و ایندکس کردن در گوگل بسیار یاری بخش باشد.
2- پاسخگوی مناسبی برای جستجوهای افراد نیستید
اینکه کاربران عبارتهای مشخصی را جستجو کنند و گوگل شما را در الویت نمایش نشان ندهد به دلیل این است که نوع جملهبندیها و همچنین کلمات کلیدی که استفاده کردهاید مطلوب نیست. باید این مطلب را درک کنید که کلمات کلیدی مربوط به شغل خود و محتوایی که در وبسایت معرفی میکنید را بیابید و محتواها و مقالاتی که در بلاگ یا برای معرفی کالاها و محصولات اسیتفاده میکنید را در حول آن بنویسید. وجود تعداد کافی از کلمات کلیدی در مقاله شما بسیار مهم است و باعث بهبود ترافیک موتور جستجو میشود. ابزار هایی چون سایت ahrefs و همچنین گوگل trends میتوانند در این زمینه کمک کار باشند.
3- مقالات شما براساس کلمات کلیدی نیست
هر محتوایی که در سایت ایجاد میشود باید بتواند هدفمند عمل کرده و با کلمات کلیدی بهترین توضیحات را برای کاربر ایجاد کند. چه این مطلب برای معرفی یک کالا نوشته شده باشد یا اینکه با ارایه اطلاعاتی به کاربران، ممکن است آنها را ترغیب به استفاده از خدمات یا محصولات شما کند. در هر حالت باید دقت کنید کلمات کلیدی که کاربران جستجو میکنند را مد نظر قرار دهید.
4- در عناوین محتوا از کلمههای کلیدی استفاده نمیکنید
وقتی یک کاربر کلماتی را در گوگل جستجو میکند. گوگل نتایجی را به او پیشنهاد میدهد که از عنوانهای مطالب ذخیره کرده است. بنابراین اگر در عنوانها از کلمات کلیدی استفاده نکنید، این فرصت را برای حضور در نتایج گوگل از دست خواهید داد. برای انتخاب عنوان وقت بگذارید و علاوه بر جذابیت به وجود کلمات کلیدی دقت کنید زیرا باعث افزایش ترافیک موتور جستجو میشود.
5- کامل بنویسید
منطق حکم میکند کسی که در مورد مفهومی دانشی دارد بتواند بیشتر در مورد آن توضیح دهد. گوگل نیز این نکته را در نظر میگیرد. تعداد و حجم کلمات مقالهها و محتواهایی که برای سایت تهیه میکنید از مواردی است که توجه موتورهای جستجوگر را به خود جلب میکند. فرض کنید یک نویسنده میخواهد در مورد نحوه کار موتورهای جستجوگر بنویسد. طبیعتا این موضوع به دلیل اهمیت و جزییات بسیار در 100 کلمه قابل توصیف نیست. بنابراین از وجهی علمی و همچنین حجم دانشی که ارایه میکند نمیتوان به تمام جزییات آن دست یافت. اما اگر مطالب پیوستهای در این زمینه در یک بلاگ یا وبسایت تهیه شود که بیش از 2000 کلمه باشند، احتمال اینکه به عنوان یک مرجع قابل قبول معرفی شوید زیاد است. بنایراین تداوم در تامین محتوا و میزان قابل قبول را در ترافیک موتور جستجو در نظر بگیرید.
6- محتواهای غیر قابل اشتراک تولید میکنید
باید برای این نوشتن مطلب فرصت بگذارید و درک کنید چرا محتواهایی که تولید میکنید را خوانندگان برای دیگران به اشتراک نمیگذارند. یکی از علاقمندیهای گوگل بررسی توییتهایی است که وبسایت شما در شبکههای اجتماعی انجام میدهد. استفاده از ویجتهای که کار به اشتراکگذاری محتوا در شبکههای اجتماعی را آسان کند میتواند چرخه زندگی مقالات را طولانی کند و احتمالا افراد علاقمند بیشتری را به سمت کسب و کار شما بکشاند. لینکهای فیسبوک و توییتر برای بهینهسازی محتوا بسیار ارزشمند هستند. یکی از قواعد نانوشتهی گوگل این است که انگار در صورتی که تعداد توییتها با کلمات کلیدی از یک سایت بیش از 7500 عدد باشد آن سایت به عنوان یکی از 5 مرجع برای آن کلمه کلیدی محسوب میشود.
7- لینک های داخلی و خارجی نمیسازید
لینکها سه مزیت جدی برای سایت به همراه می آورند:
نخست اینکه وقتی یک سایت معتبر به سایت شما لینک میدهد باعث معتبر شدن سایت شما میگردد. بنابراین مهم است که چه شرکتها و چه سایتهایی به سایت شما لینک میدهند.
دوم اینکه با وجود لینکها، گوگل میتواند مطالب مربوط به هم را سریعتر تشخیص دهد و در کنار هم در نتایجش بگنجاند.
سوم اینکه با بکلینکهایی که از سایتهای دیگر میگیرید در واقع مرجع بودن و اهمیت و اعتبار سایت خود را به گوگل نشان میدهید.
8- از وردپرس استفاده نمیکنید
یکی از منافع استفاده از وردپرس این است که این سامانه مدیریت محتوا ارتباط خوبی با گوگل دارد. محتوای وردپرس به راحتی در گوگل ایندکس میشود. وردپرس مزیت دیگری نیز دارد که کدنویسی خوبی دارد. این مطلب باعث میشود تا بیشترین اطلاعات ممکن را به راحتی در اختیاز خزندههای گوگل قرار دهد.
9- تصاویر را بهینه سازی نمیکنید
جدای از بحث تعداد و کیفیت عکسها لازم است که خاصیت نام جایگزین را در هر عکسی که در سایت آپلود میکنید رعایت کنید. بهترین کلمات برای تکمیل این بخش همان کلمات کلیدی متن هستند. نام عکس را هم اگر بتوانید دقیقا کلمات کلیدی بگذارید، عالی است.
/یشنهاد ژاکت برای شما: حتما برای خرید یواست ژاکت اقدام کنید.
جمعبندی
هر سایت بدون محتوا ارزشی ندارد و بدون بهینهسازی محتوا در گوگل جایگاهی نخواهد داشت. رعایت کردن همه نکات بالا در هر متنی که در سایت بارگذاری میکنید کار آسانی نیست و احتمال خطا وجود دارد. بدین منظور افزونههای مناسبی برای اینکار در مارکت ژاکت وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید مطالب بهینه را برای سایت بارگذاری نمایید.
فعلی
چرا وبسایت شما ترافیک از موتور جستجو دریافت نمیکند؟
نویسنده سینا عباسی
سایر مقالات نویسندهسینا عباسی، مدیر سئو ژاکت، بیش از 7 ساله که بهصورت تخصصی در حوزه سئو فعالیت میکند. وی مدرس و مشاور سئوی کسب و کارهای اینترنتی میباشد. سینا عباسی با تخصص و تجربهای که در حوزه سئو دارد، نگاه شما را به آموزش سئو در دنیای دیجیتال مارکتینگ تغییر میدهد.