zhaket logo

برای طراحی سایت چه زبان‌های برنامه‌نویسی را باید یاد بگیریم؟

طراحی سایت

4 دقیقه زمان مطالعه

هیچ راهی برای تشخیص دقیق تعداد وبسایت‌های موجو در اینترنت وجود ندارد. براساس منابع اینترنتی مشهور، فرض کلی این است که به میلیاردها می‌رسد. با این حال، کمتر از ۴۰۰ میلیون از این‌ها فعال هستند. تعداد زیادی وبسایت جدید هر روز ظاهر می‌شوند و بسیاری از آنها نیز از بین می‌روند. با این وجود اینترنت همچنان در حال رشد است. طراحی وب یا توسعه وب فرآیند ایجاد وبسایت است. امروز قرار است درباره زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت صحبت کنیم.

زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

فرآیند طراحی چند وجهی بوه و برای توسعه و نگهداری وبسایت‌هاست. طراحی وب، مهارت‌ها و رشته‌های بسیاری را در ایجاد و نگهداری وبسایت‌ها ترکیب می‌کند. این مسئله شامل طراحی جنبه‌های مختلف یک وبسایت، مانند صفحات وب، رابط کاربری، گرافیک و محتوا، با استفاده از زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت است. زبان و طرحی که استفاده می‌کنید تعیین می‌کند که وب‌سایت شما چگونه با عناصر خاص خود ارتباط برقرار کرده و در قسمت‌های فرانت و بک‌اند برای کاربران ظاهر می‌شود. هرچه طراحی وب بهتر باشد، ترافیک بیشتری را می‌توانید در وبسایت خود دریافت کنید.

توسعه وب شامل انواع زبان مانند نشانه گذاری، برنامه نویسی و اسکریپت است. زبان‌های نشانه گذاری با زبان‌های برنامه نویسی بسیار متفاوت هستند. زبان‌های نشانه‌گذاری، به‌عنوان مثال، زبان نشانه‌گذاری HyperText (HTML)، به مرورگرها می‌گویند که چگونه یک وب‌سایت را ساختاردهی و نمایش دهند. سپس، نحوه نمایش چیزی که در HTML نوشته شده است را با استفاده از زبان‌هایی مانند Cascading Style Sheets توضیح دهید.

زبان‌های برنامه نویسی کدهایی هستند که دستور یا منطقی را برای انجام وظایف خاص در اختیار رایانه‌ها قرار می‌دهند. زبان‌های اسکریپت زیرمجموعه‌ای هستند که اساساً دستورالعمل‌هایی را برای وظایف نوشته شده در یک زبان برنامه‌نویسی وب ارائه می‌دهند. تصمیم گیری در مورد زبان‌های طراحی وب مناسب برای ایجاد وبسایت کسب و کار شما می‌تواند گیج کننده باشد. درک موارد کاربرد خاص زبان‌های مختلف مهم است. اما اگر تازه شروع به کار کرده‌اید، در اینجا محبوب‌ترین زبان‌های توسعه وب که باید در مورد آنها بدانید را آورده‌ایم:

  • HTML

زبان HTML

HTML یکی از زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت است که روی همه مرورگرها کار می‌کند. وقتی به یک هایپرلینک می‌روید، آنچه را که روی صفحه نمایش خود خواهید دید را مشخص می‌کند. در حالی که HTML برای تعریف یک صفحه وب (طرح بندی و اجزای آن) مهم است، نمی‌توانید از آن برای ایجاد توابع پویا به روشی که زبان‌های برنامه نویسی قادر به انجامش هستند، استفاده کنید.

  • CSS

زبان CSS

سی اس اس یک شیوه نامه است که توسعه دهندگان زبان برای توصیف سبک صفحات وب یا به عبارتی طراحی ظاهر در HTML استفاده می‌کنند. از CSS به همراه HTML برای تعریف ویژگی‌های صفحه وب مانند رنگ‌ها، تصاویر، قاب‌بندی‌ها، مدل‌های مختلف فونت و موارد دیگر استفاده می‌کنند.

  • جاوا اسکریپت

زبان جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت برای طراحی عناصر وب تعاملی و پویا با هر دو زبان HTML و CSS کار می‌کنند. تطبیق پذیری آن را به زبانی مناسب برای توسعه اپلیکیشن‌های سازمانی تبدیل کرده است. می‌توانید از آن برای ایجاد هر دو قسمت فرانت اند و بک اند وبسایت استفاده کنید.

  • پایتون

زبان پایتون

پایتون یک زبان شی‌گرا با کتابخانه استاندارد محتوایی است. درک آن آسان و بسیار کاربرپسند است. علاوه بر این، توسعه‌دهندگان عمدتاً از پایتون در توسعه وب، اتوماسیون و توسعه برنامه‌های وب استفاده می‌کنند. ساخت وبسایت‌های پیچیده را ساده کرده و با سایر زبان‌های برنامه نویسی سازگار است.

  • جاوا

زبان جاوا

جاوا یکی از محبوب‌ترینزبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت با کتابخانه گسترده منبع باز است. از جاوا برای توسعه محتوا، بازی‌ها، برنامه‌ها و نرم افزارها استفاده می‌کنند. کدهای جاوا که براساس اصل «یک بار بنویس، هر جا اجرا کن» ساخته شده است، قابل حمل بوده و می‌توانند بر روی چندین پلتفرم نرم افزاری اجرا شوند.

  • C++

زبان C++

یادگیری زبان سی پلاس پلاس آسان است، زیرا فقط شامل ۶۰ کلمه کلیدی است. به عنوان یکی از قدیمی‌ترین زبان‌های برنامه نویسی در سطح جهان درنظر گرفته می‌شود. C ++ بدون شک دارای یک جامعه پشتیبانی بزرگ بوده و دارای تعداد زیادی کتابخانه برای ارائه عملکردهای اضافی است. وبسایت‌های معروفی مانند گوگل و آمازون از ++C استفاده می‌کنند.

  • سی شارپ (#C)

زبان سی شارپ

سی شارپ زبان دیگری از خانواده C است. سی شارپ یک زبان برنامه نویسی شی‌گرا و چند پارادایم است. از سی شارپ معمولاً برای توسعه برنامه‌های سازمانی استفاده می‌کنند.

  • PHP

زبان PHP

PHP مخفف Hypertext Preprocessor – یک زبان برنامه نویسی منبع باز است که در درجه اول برای توسعه وب در بک‌اند استفاده می‌شود. از PHP برای ایجاد موارد با خروجی سنگین مانند انیمیشن، داده، PDF و غیره استفاده کنید. توسعه وب با استفاده از توابع PHP مشابه زبان C است و از بسیاری از پسوندهای رایگان و منبع باز مانند دات نت پشتیبانی می‌کند.

  • روبی

زبان روبی

یادگیری زبان روبی آسان است و بر روی چارچوب Ruby on Rails اجرا می‌شود. بسیار شبیه پایتون و PHP است. با ویژگی‌های مفید مانند جمع آوری خودکار موارد بلااستفاده و کتابخانه‌های بزرگ. روبی یک تجربه توسعه یافته وب را ارائه می‌دهد.

این مقاله را حتما بخوانید
معرفی انواع فرمت های عکس برای وب سایت و کاربرد آنها

جمع بندی

برای افرادی که علاقه‌مند به طراحی سایت اختصاصی هستند داشتن اطلاعات درباره انواع زبان برنامه نویسی وب مهم است. از این رو در مقاله امروز درباره بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت صحبت کردیم تا هم با آن‌ها آشنا شوید و هم بدانید استفاده از کدامیک برایتان مفیدتر است.

محصول پیشنهادی

قالب فروشگاهی ایران کالا | قالب Irankala

995,000 تومان

83.35%
سید رضا صالحی

سید رضا صالحی

محصول پیشنهادی

افزونه سئو یواست پرمیوم | پلاگین Yoast SEO Premium

395,000 تومان

96.55%
دیجیراتی

دیجیراتی

محصول پیشنهادی

افزونه المنتور پرو | پلاگین Elementor Pro

395,000 تومان

90.34%

محصول پیشنهادی

قالب چندمنظوره آسترا پرو | پوسته Astra Pro

825,000 تومان

93.08%

محصول پیشنهادی

افزونه سئو رنک مث پرو | پلاگین Rank Math Pro

395,000 تومان

93.44%

محصول پیشنهادی

قالب فروشگاهی وودمارت | قالب Woodmart

825,000 تومان

84.09%
وردپرسِ من!

وردپرسِ من!

محصول پیشنهادی

قالب چند منظوره انفولد | قالب Enfold

645,000 تومان

81.76%

محصول پیشنهادی

افزونه ثبت نام و ورود با موبایل دیجیتس | پلاگین Digits

395,000 تومان

82.29%

محصول پیشنهادی

افزونه امنیت وردفنس | پلاگین Wordfence Security Pro

395,000 تومان

83.41%
وردپرس داغ

وردپرس داغ

محصول پیشنهادی

قالب فروشگاهی فلت سام | قالب Flatsome

725,000 تومان

70.63%
مجتبی درویشی

مجتبی درویشی


نویسنده بهاره کوهستانی

سایر مقالات نویسنده

مطالب مشابه

0

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه