تقویم های محتوایی فقط برای برند های بزرگ مفید نیستند. آن ها ابزاری ارزشمند برای هر بازاریابی هستند که از محتوا برای رشد تجارت استفاده می کنند. در این مقاله به شما می گوییم تقویم محتوا چیست و چگونه می توانید یک تقویم محتوایی خوب بنویسید.
طبق تحقیقات،90 درصد بازاریابان اکنون از تقویم محتوا یا سرمقاله استفاده می کنند. تنظیم و نگهداری تقویم های محتوایی از آن چه فکر می کنید راحت تر است.
تقویم محتوا چیست ؟
برنامه ریز یا تقویم محتوا، برنامه انتشار شما را از هفته ها یا ماه ها قبل تعریف می کند و به شما یک مرور سریع از برنامه محتوای خود می دهد.
به عنوان یک منبع مشترک، همچنین به اعضای تیم در مورد جزئیات و مهلت های پروژه شفافیت می بخشد. به جای از بین بردن خلاقیت، به منبع مداوم الهام محتوا تبدیل خواهد شد.
اگر میخواهید نکات تولید محتوا و نحوه برنامه ریزی برای یک استراتژی محتوای کاربردی را یاد بگیرید هیچ راهی به جز یادگیری اصولی این علم را ندارید. دوره اموزشی تولید محتوا که توسط مجموعه ژاکت آکادمی تهیه و تدیون شده است یک دوره بسیار کاربردی برای یادگیری این مهارت است.
10 مزیت برتر استفاده از تقویم محتوا
این ها فقط چند مزیت استفاده از تقویم محتوا است که برای درک آن که تقویم محتوا چیست به شما کمک می کند:
- تقویم محتوا به شما کمک می کند یک برنامه تولید محتوا را ثابت نگه دارید.
- تقویم محتوا، ایده های محتوای جدید را برای شما تداعی می کند .
- تقویم محتوا به تیم شما کمک می کند تا کار آمد تر ( چه با هم و جدا از هم ) کار کند.
- اعضای تیم را نسبت به تولید محتوا مسئولیت پذیر تر می کند.
- تقویم محتوا به شما امکان می دهد برای محتوای فصلی، رویداد های شرکت و رویداد های ملی برنامه ریزی کنید.
- تقویم محتوا یک چارچوب انعطاف پذیر است که به شما امکان می دهد خروجی محتوای خود را با توجه به تقاضا تغییر دهید.
- تقویم محتوا به شما کمک می کند طیف متنوعی از موضوعات محتوا، مانند اخبار ، مطالب نظرات و محتوای عمیق را برنامه ریزی کنید.
- تقویم محتوا به شما کمک می کند ترکیبی متعادل تر از قالب های محتوا مانند مقالات، فیلم ها و پست های اجتماعی و غیره را ارائه دهید.
- تقویم محتوا به شما کمک می کند تا خروجی محتوای خود را به حداکثر برسانید.
- با استفاده از تجزیه و تحلیل در کنار تقویم محتوا ، می توانید آمار محتوای خاص را ردیابی کنید.
نحوه ایجاد تقویم محتوا در 6 مرحله
حال که دانستیم مزایای نوشتن تقویم محتوا چیست بیایید به نحوه نوشتن آن بپردازیم:
مرحله اول: عناوین خود را تعیین کنید
لیستی از موضوعات گسترده ای را که باید پوشش دهید تهیه کنید. اگر قبلاً محتوا تولید کرده اید، به موضوعاتی که پوشش نداده اید نگاه کنید. مخاطبان شما چه کسانی هستند و آن ها باید چه چیزهایی را بدانند؟ وقتی محتوای شما نگرانی های آن ها را برطرف می کند، احتمالاً با محتوای شما درگیر می شوند، آن را به اشتراک می گذارند و به سرنخ و مشتری تبدیل می شوند. فقط به یاد داشته باشید که آن چه مشتریان شما باید بدانند ممکن است با حرکت رو به جلوی خریدار و نزدیک شدن به خرید، تغییر کند.
اهداف بازاریابی خود را نیز در نظر بگیرید. به عنوان مثال، آیا شما می خواهید محصولات خاص را برجسته کنید، بازدید بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنید یا دسترسی خود را در شبکه های اجتماعی گسترش دهید؟
مرحله دوم: کانال های انتشار محتوا را تعیین کنید
چگونه می خواهید محتوای خود را توزیع کنید؟ هر کانال متناسب با انواع مختلف محتوا است :
وبلاگ تجارت شما ایده آل برای محتوای و با موضع چرا و چگونه است و به اشتراک گذاری بینش درباره کسب و کار شما کمک می کند.
در وب سایت شما باید برای افزایش اعتبار، صفحات فرود، فیلم ها و محتوای دروازه ای ایجاد کنید. به روز رسانی مکرر محتوا در سیستم عامل خود را فراموش نکنید، این کار همچنین باعث افزایش رتبه موتور وب سایت شما در جست و جو ها می شود.
سایت های اشتراک ویدیو را برای فیلم های مفصل خود مانند مصاحبه ها و فیلم های پشت صحنه در نظر بگیرید .
شبکه های رسانه های اجتماعی را برای تبلیغ محتوای جدید و ایجاد آگاهی از برند خود برای دیگران قرار دهید .
شما با استفاده از ایمیل ها در این مرحله، می توانید بخش های خاصی از مخاطبان را با خبرنامه ها، اطلاعیه های مطبوعاتی ، نظرسنجی ها و محتوای فصلی مورد هدف قرار دهید. برای این کار میتوانید از افزونه میلستر استفاده کنید.
مرحله سوم: تعداد ارسال های خود را تعیین کنید
حال که می دانید تقویم محتوا چیست و آن را تعیین کرده اید باید تعداد انتشار در هر روز را مشخص کنید. می توانید هر روز سعی کنید یک پست وبلاگ جدید منتشر کنید، اما آیا منابع لازم را دارید و آیا این کار برای شما لازم است؟ یک برنامه انتشار واقع بینانه را برنامه ریزی کنید که تیم شما بتواند از پس آن برآید. هر برنامه ای را که می خواهید دنبال کنید ، آن را ثابت نگه دارید. اگر مطمئن نیستید ، هفته ای با یک تا سه پست به صورت کم شروع کنید.
مرحله چهارم: صفحه گسترده یا spreadsheet ایجاد کنید
برای بیشتر بازاریابان محتوا ، spreadsheet کافی است. برای همکاری با سایر اعضای تیم ، استفاده از Google Drive را در نظر بگیرید زیرا دارای فضای ذخیره سازی امن و پشتیبان گیری است. و این ستون ها را با اطلاعات زیر داخل گوگل درایو خود وارد کنید:
- تاریخ انتشار
- نویسنده
- عنوان کار
- شرح محتوا
- اهداف بازاریابی
- کانال های انتشار
- کلمات کلیدی برای جست و جو گرها
- هر گونه موارد قابل ذکر و مهم
- یادداشت ها و منابع
- انواع وضعیت: پیش نویس ، کامل ، منتشر شده ، یا نگه داری شده
اگر شما برای کسب و کار خود نیاز به چیزی پیچیده تر دارید ، سعی کنید افزونه وردپرس تقویم محتوا، و یا تقویم سرمقاله رایگان را برای محتوای ثابت که برای مدیریت محتوا در موسسه بازاریابی استفاده می شود استفاده کنید دو نمونه از این افزونه ها عبارت اند از CoSchedule یا HubSpot .
مرحله پنجم: پر کردن تقویم محتوای خود را شروع کنید
زیبایی تقویم محتوایی ، انعطاف پذیری آن است. محتوای فصلی در جای خود ثابت شده است ، اما بعد از آن که دانستید تقویم محتوا چیست هر چیز دیگری را می توانید با توجه به برنامه و اهداف بازاریابی خود جابجا کنید.
تا آن جا که ممکن است ایده بگیرید ، اما به یاد داشته باشید که آن را از دید واقع گرایانه بررسی کنید. مقدار محتوا به تعداد و عملکرد تیم شما بستگی دارد. اگر شک دارید که بتوانید تعداد زیادی مقاله تولید کنید ، به جای تمرکز بر روی کمیت بر روی کیفیت محتوای خود متمرکز کنید. به یاد داشته باشید که می توانید از محتوا دوباره استفاده کنید و از زوایای مختلف به بررسی موضوعات مختلف بپردازید.
مرحله ششم: گردش کار را تعریف کنید
برای اطمینان از روند روان بازاریابی محتوا، به هر یک از اعضای تیم یک راهنمای استراتژی محتوا بدهید، از جمله :
- اهداف کلی بازاریابی شما .
- یک راهنمای تقویم محتوایی، شامل لحن بیان کلی محتوای شما ، قالب های محتوای مناسب و نوع نگارش ترجیحی شما .
- یک راهنمای مختصر در مورد نحوه استفاده از تقویم محتوا و بهترین روش های ارائه آن .
- نام هر یک از اعضای تیم و مشخص کرد مسئولیت هر نفر یعنی تعیین اینکه هر کار به عهده چه کسی است .
- با سوالات مطرح شده در محتوای خود قصد دارید به چه دسته از افراد نزدیک تر شوید و از کدام کانال برای برقراری ارتباط با آن ها استفاده می کنید .
استراتژی محتوای خود را پیگیری کنید
در نهایت مقاله تقویم محتوا چیست باید بگوییم، یک تقویم محتوا به شما کمک می کند محتوای مربوطه را به طور مداوم به کانال های مناسب برسانید ، به طوری که بیشتر اهداف بازاریابی محتوای خود را برآورده می کنید .
خواه محتوای خود را بسازید یا محتوای خود را از نویسندگان مستقل بخرید، با یک صفحه گسترده مثل اکسل شروع کنید و بگذارید با گذشت زمان به یک تقویم محتوای کامل شده تبدیل شود. به زودی تعجب خواهید کرد که چگونه قبلا بدون آن کسب و کار خود را اداره می کردید .
امیدواریم شما با خواندن این مقاله با راهنمای گام به گام ایجاد تقویم محتوا آشنا شده باشید و دریافته باشید تقویم محتوا چیست با استفاده از آن بتوانید برای کسب و کار خود یک تقویم محتوا ایجاد کنید تا بتوانید بر روی روند تولید محتوا خود نظارت کنید تا بتوانید محتوای کامل تر و با کیفیت بهتر برای کسب و کار خود ایجاد کنید.
ژاکت را دنبال کنید
ژاکت در اینستاگرام
ژاکت در فیسبوک
ژاکت در لینکدین
ژاکت در توییتر
فعلی
تقویم محتوا چیست و چگونه تقویم محتوایی بنویسیم
نویسنده سینا عباسی
سایر مقالات نویسندهسینا عباسی، مدیر سئو ژاکت، بیش از 7 ساله که بهصورت تخصصی در حوزه سئو فعالیت میکند. وی مدرس و مشاور سئوی کسب و کارهای اینترنتی میباشد. سینا عباسی با تخصص و تجربهای که در حوزه سئو دارد، نگاه شما را به آموزش سئو در دنیای دیجیتال مارکتینگ تغییر میدهد.
کاش یه نمونه هم میزاشتین