Retry
آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام

اینستاگرام با بیش از یک میلیارد کاربر، یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی است. اینستاگرام به عنوان سومین شبکه اجتماعی بزرگ در جهان و دومین شبکه پر طرفدار در آمریکای شمالی شناخته می شود. این شبکه اجتماعی یک بستر فوق العاده مهم هم برای کاربران و هم برای برند ها است. به طوری که اکثر افراد ترجیح می دهند نه تنها دوستان خود، بلکه محتوایی را که در رابطه با علاقه آن ها است را دنبال کنند.

اگر مانند بسیاری از کاربران اینترنت، هر از گاهی بدنبال حذف و غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود هستید، زیرا از برنامه خسته شده اید یا فکر می کنید این شبکه اجتماعی باعث حواس پرتی شما می شود، ما تمام اطلاعات لازم را برای حذف اکانت اینستاگرام را در اختیار شما قرار می دهیم! قطعا، دلایل زیادی وجود دارد که می خواهید حساب اینستاگرام را غیرفعال یا حذف کنید شاید حتی به این دلیل که نمیدانید مزایای استفاده از اینستاگرام چیست. درست مانند فیس بوک و سایر شبکه های اجتماعی، اینستاگرام نیز گزینه غیرفعال یا حذف حساب کاربری خود را در اختیار شما قرار می دهد. غیرفعال کردن حساب اینستاگرام باعث می شود که حساب موقتاً متوقف شود ، در حالی که گزینه حذف تمامی عکس ها، فیلم ها، نظرات، لایک ها و دنبال کنندگان را برای همیشه حذف می کند. فقط در صورتی که تصمیم گرفته اید از اینستاگرام به طور کامل خارج شوید باید حساب اینستاگرام را حذف کنید زیرا پس از دیلیت اکانت اینستاگرام، راهی برای بازگرداندن آن وجود ندارد!

ممکن است حذف دائمی حساب اینستاگرام خود یک گام اساسی و پیچیده به نظر برسد، اما اگر مراحل آموزش حذف اکانت اینستاگرام در این مقاله را انجام دهید کار بسیار آسانی خواهد بود.

  • پاک کردن اینستاگرام فقط با چند کلیک انجام می شود.
  • می توانید حساب اینستاگرام خود را برای همیشه حذف کنید.
  • اگر فکر می کنید بعداً می خواهید حساب اینستاگرام خود را بازیابی کنید، می توانید آن را به طور موقت غیرفعال کنید.
  • برای حذف یا غیرفعال کردن حساب اینستاگرام خود باید از یک مرورگر وب استفاده کنید، نه اپلیکیشن.

اقدامات لازم قبل از حذف اکانت اینستاگرام

برای حذف اکانت خود از اینستاگرام باید ابتدا شروع به ذخیره داده ها و اطلاعات اینستاگرام خود کنید. برای ذخیره کردن داده های خود موارد زیر را در نظر بگیرید. وقتی حساب خود را پاک می کنید، اینستاگرام این کار را انجام می دهد: حساب شما و همه چیز موجود در آن را حذف می کند. این بدان معنی است که همه عکس ها، لایک ها و نظرات و کامنت های شما برای همیشه حذف می شوند و اگر پس از پاک کردن اکانت اینستاگرام خود نظرتان تغییر کند، دیگر راه بازگشتی وجود ندارد. شما نمی توانید یک حساب قدیمی را دوباره بازگردانی کنید و نمی توانید داده های حذف شده را دوباره به دست بیاورید.

قبل از حذف حساب خود باید یک مجموعه ای از پست ها، نظرات و اطلاعات حساب کاربری خود را ذخیره کنید. برای انجام آن، این مراحل را دنبال کند:

اینستاگرام را باز کنید و پروفایل حساب کاربری خود در گوشه پایین سمت راست انتخاب کنید.

اقدامات لازم برای حذف و یا غیرفعال کردن اکانت اینستا

روی سه خط عمودی در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید، سپس روی تنظیمات در پایین کلیک کنید.

بخش تنظیمات اینستاگرام

سپس در بخش security بر روی گزینه ی دانلود دیتا کلیک کرده و آن را انتخاب کنید.

دانلود اطلاعات قبل از دیلیت اکانت اینستاگرام

سپس آدرس ایمیل خود را وارد کنید و روی request download ضربه بزنید.

وارد کردن ایمیل یا ادرس جهت ارسال اطلاعات اکانت به ادرس مورد نظر

اینستاگرام فایل کاملی از حساب کاربری شما را به آدرس ایمیلی که ارائه داده اید ارسال می کند، این فایل حاوی عکس ها، کامنت ها، اطلاعات پروفایل و حساب کاربری و سایر مواردی که ممکن است در آینده به آن ها نیاز داشته باشید است. حتی اگر فکر می کنید دیگر هرگز به این داده ها احتیاج نخواهید داشت، بک آپ از اطلاعات اینستاگرام گام مهمی برای اطمینان از محافظت از داده های خود در صورت نیاز به مشاهده مجدد آن است. اگر این کار را انجام ندهید، داده های خود را به طور کامل از دست خواهید داد و هر چقدر هم که تلاش کنید هرگز آن ها را پس نخواهید گرفت.

غیرفعال کردن اکانت اینستارام به جای حذف آن: آنچه شما باید بدانید.

پس از ذخیره اطلاعات خود، می توانید به حذف حساب اینستا خود ادامه دهید. اینستاگرام دو گزینه را به کاربران ارائه می دهد. اولین مورد حذف دائمی حساب شما و همه موارد موجود در آن است در حالی که مورد دوم گزینه حذف موقت است.

بسته به اولویت خود، می توانید حساب اینستاگرام خود را غیرفعال کرده و یا برای همیشه حذف کنید. غیرفعال کردن حساب کاربری شما موقتی است، اما در حالی که غیرفعال می شود، حساب شما به همراه پروفایلتان، دنبال کنندگان، عکس ها، نظرات شما برای سایر کاربران پنهان می شود. برای بازیابی همه این اطلاعات و شروع دوباره استفاده معمول از اینستاگرام، به سادگی وارد حساب خود می شوید و آن را دوباره فعال می کنید.

از طرفی دیگر حذف حساب اینستاگرام شما قابل بازگشت نیست. به عبارتی دیگر حساب حذف شده قابل بازیابی نیست. وقتی حساب اینستاگرام خود را حذف می کنید، تمام داده های شما، از جمله عکس ها و پست ها، دنبال کننده ها و لایک هایتان برای همیشه حذف می شوند. در آینده، اگر دوباره بخواهید در اینستاگرام ثبت نام کنید، دیگر نمی توانید از همان نام کاربری استفاده کنید، شخص دیگری نیز نمی تواند از آن استفاده کند. بنابراین باید ابتدا انتخاب کنید که هدفتان چیست و سپس مراحل مناسب را دنبال کنید.

حدف اکانت اینستاگرام به طور دائم

به صفحه حذف حساب خود در دستگاه تلفن همراه یا دسک تاپ بروید (مطمئن شوید که وارد اکانت خود شده اید).

حدف اکانت اینستاگرام به طور دائم

از منوی کشویی دلیل حذف را انتخاب کنید.

پاسخ به دلیل حدف اکانت اینستاگرام

 

روی دکمه Delete کلیک کنید یا ضربه بزنید.

وارد کرد رمز عبور اکانت و کلیک بر روی دکمه delete

چگونه حساب اینستاگرام خود را غیرفعال کنیم؟

اگر تنها به دنبال دور بودن از اینستاگرام هستید می توانید به جای حذف حساب کاربری خود، غیرفعال کردن موقت آن را در نظر بگیرید. با غیرفعال کردن، از سیستم خارج خواهید شد و حساب کاربری شما مخفی می شود. تاما می توانید هر زمان که خواستید به سادگی وارد سیستم شوید. این مراحل را برای غیرفعال کردن حساب خود انجام دهید: از طریق تلفن یا رایانه خود به Instagram.com بروید. توجه کنید که از طریق اپلیکیشن نمی توانید اکانت اینستاگرام خود را غیرفعال کنید.

چگونه حساب اینستاگرام خود را غیرفعال کنید؟

روی نماد پروفایل کاربری در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید یا ضربه بزنید.

کلیک روی نماد پروفایل کاربری

گزینه ی edit profile را انتخاب کنید.

انتخاب گزینه edit profile برای حذف اکانت اینستا

به پایین پیمایش کنید و روی «Temporarily disable my account»  در سمت راست دکمه Submit کلیک کنید.

انتخاب گزینه Temporarily disable my account

مانند حذف اکانت خود برای غیر فعال کردن نیز از شما سوال می شود که چرا این کار را می کنید؟ از منوی کشویی گزینه زیرا را انتخاب کنید.

پاسخ به دلیل غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام

رمز ورود حساب خود را دوباره وارد کنید.

وارد کردن رمز عبور

روی « Temporarily disable my account» کلیک کنید.

کلیک روی دکمه Temporarily disable my account

چه مدت طول می کشد تا Instagram حساب کاربری شما را پاک کند؟

اگر مراحل حذف اکتنت اینستاگرام را که در بالا توضیح دادیم ، طی کنید، حساب Instagram شما بلافاصله حذف می شود. دیلیت اکانت در اینستاگرام متفاوت از فیس بوک است. در فیس بوک حساب شما برای دو هفته غیرفعال می شود تا اینکه برای حذف دائمی در صف قرار گیرد، که ممکن است 90 روز طول بکشد (در مجموع 104 روز). اینستاگرام به صورت دوره ای حساب های کاملاً غیرفعال و حساب هایی را که از طریق سیستمشان به عنوان ربات شناسایی می شود را حذف می کند و نهایت زمان موردنیاز برای حذف کامل 48 ساعت می باشد.

راه های دیگر برای خصوصی نگه داشتن اطلاعات شما پس از حدف اکانت اینستاگرام

بسیاری از ما برای تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات مهم خود و یا ذخیره پرونده ها از سرویس Cloud Storage استفاده می کنیم. اگر از یکی از این سرویس های ذخیره سازی استفاده می کنید، تنظیمات را به گونه ای انتخاب کنید که به صورت خودکار پرونده های شما را رمزگذاری کند. با این حال، از آنجا که ارائه دهنده cloud کلید رمزگذاری شما را در اختیار دارد، ممکن است بتوانند به داده های شما دسترسی پیدا کنند و حتی بنا به درخواست آنها را با مقامات دولتی به اشتراک بگذارند .

می توانید با رمزگذاری دستی پرونده های خود قبل از بارگذاری آنها در cloud، از پس این مشکل برآیید. بنابراین شما تنها کسی هستید که کلید داده های خود را در اختیار دارید. ارائه دهنده ابر شما هیچ دسترسی نخواهد داشت، به شرطی که کلیدهای رمزگذاری را نیز در cloud بارگذاری نکنید. تعدادی برنامه رمزگذاری رایگان وجود دارد که استفاده از آنها آسان است، حتی اگر سابقه رمزگذاری دستی داده های خود را نداشته باشید.

پیشنهاد می کنیم قبل اینکه حساب کاربری خود را حذف یا غیر فعال کنید حتما سری به مقاله کسب درامد از اینستاگرام بزنید. اگه از اینستاگرام پول دربیاورید دیگر هیچ دلیل قانع کننده ای برای دیلیت اکانت اینستاگرام پیدا نمی کنید.

دیدگاه‌ها

Comments
  • داوود

    سلام .دمت گرم.کارم رو را انداختی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *