blog top bar
zhaket logo

نصب Ioncube بر روی XAMPP

سایت

12 دقیقه دقیقه زمان مطالعه

آیا می‌خواهید وردپرس را بدون خرید دامنه و هاست یاد بگیرید؟ یا می‌خواهید وردپرس را روی کامپیوتر خود نصب کنید و بدون نگرانی از تأثیرگذاری روی سایت اصلی یا مشتری، آزادانه آن را تست و تمرین کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، این آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست با XAMPP دقیقاً همان چیزی است که نیاز دارید. XAMPP یک نرم‌افزار رایگان است که کامپیوتر شما را به یک سرور محلی تبدیل می‌کند تا بتوانید وردپرس را به‌صورت کاملاً آفلاین اجرا و مدیریت کنید. با این کار می‌توانید وب‌سایت خود را ابتدا در محیط لوکال طراحی و تست کنید و سپس آن را روی هاست واقعی منتشر کنید.

IonCube چیست؟

شاید خیلی از شما با IonCube آشنایی داشته باشید، اما برای کسانی که نمی دانند باید برای شروع  آموزش نصب Ioncube روی لوکال هاست بدانید که دقیقاً IonCube چیست ؟ و دقیقاً از چه چیزی استفاده می کند؟

اینترنت بخشی اساسی در زندگی روزمره ما انسان ها است. بیشتر افراد با اهداف مختلفی مانند شخصی یا تجاری با اینترنت سر و کار دارند. اما هزاران وب سایت توسط هکرها هک می شوند. بنابراین داشتن یک ابزار امنیتی قدرتمند برای محافظت از صفحات وب و اسکریپت های مربوطه وب سایت شما ضروری است. Ioncube Encoder یکی از ابزارهای امنیتی قدرتمند است که توسط شرکت نرم افزاری به نام Ioncube Ltd برای محافظت از اسکریپت های سایت شما طراحی شده که به زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است.

نصب Ioncube بر روی XAMPP

با استفاده از نرم افزار رمز گذاری ioncube ، شخص غیرمجاز نمی تواند اسکریپت های PHP سایت شما را بخواند یا ویرایش کند. این ابزار عمدتا برای جلوگیری از هک شدن  اسکریپت های وب سایت شما است. که به زبان های برنامه نویسی PHP نوشته شده است. همچنین اسکریپت های رمزگذاری شده ioncube در سرورهای وب سایت شما همواره اجرا می شوند و عملکرد خوبی را نشان می دهند.

نصب  لودر Ioncube برای اجرای اسکریپت های رمزگذاری شده ioncube در زمان اجرا ضروری است. بسیاری از شرکت های میزبان وب سایت  به صورت پیشفرض ioncube loader را در سرور وب سایت های خود نصب کرده اند. اما اگر این نرم افزار نصب نباشد، شما به عنوان مدیر وب سایت تان باید لودر ioncube را به صورت دستی نصب کنید.

XAMPP چیست؟

XAMPP یک نرم افزار سرور محلی است که به صورت اپن سورس و رایگان در اختیار عموم مردم قرار گرفته است. که از آن برای اجرا وب سایت ها و تمام کد های مربوط به طراحی وب سایت به صورت آفلاین استفاده می شود. اگر در زمینه طراحی سایت با وردپرس تازه کار هستید میتوانید بعد از بررسی اولویت های ساخت کسب و کار آنلاین ، برای تمرین، اولین سایت خود را با نصب XAMMP روی لوکال هاست راه اندازی کنید.

XAMPP برای ویندوز، لینوکس، مک و Solaris در دسترس است که Windows و Mac OS X رایج ترین سیستم عامل ها هستند. در ادامه مراحل گام به گام آموزش نصب Ioncube روی XAMPP در هر دو سیستم عامل را در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد. ابتدا به نصب XAMPP می پردازیم.

آموزش نصب XAMPP بر روی ویندوز

برای اینکه XAMPP بدون مشکل روی سیستم شما اجرا شود، ابتدا باید Microsoft Visual C++ 2008 را نصب کنید. بعد از نصب، یک‌بار سیستم خود را ریستارت کنید تا همه چیز درست عمل کند. سپس برای دانلود نسخه نصب XAMPP کافی است به سایت apachefriends.org بروید و فایل را به‌صورت کاملاً رایگان دریافت کنید. فرآیند نصب XAMPP پیچیدگی خاصی ندارد؛ فقط هنگام نصب مطمئن شوید که گزینه‌های Apache و MySQL فعال باشند تا سرویس‌های لازم برای وردپرس روی سیستم شما راه‌اندازی شوند.

آموزش نصب XAMPP

بعد از چند لحظه، نصب XAMPP روی کامپیوتر شما کامل می‌شود. حالا باید مطمئن شویم که برنامه به‌درستی به سرور محلی وصل شده و می‌تواند اجرا شود. برای این کار، XAMPP را با دسترسی ادمین باز کنید؛ یعنی روی آیکون برنامه راست‌کلیک کنید و گزینه Run as administrator را بزنید. بعد از اجرا شدن برنامه، کافی است دکمه Start مقابل دو سرویس Apache و MySQL را بزنید تا هر دو فعال شوند و سرور محلی شما آماده کار شود.

نصب XAMPP

اگر رنگ apache و mySQL به صورت سبز در آمد یعنی اینکه این دو نرم افزار بر روی سیستم شما به خوبی نصب شده اند در این مرحله نیاز است شما دسترسی آن ها را به local host خود بررسی کنید. برای این کار وارد مرورگر خود شوید و کلمه local host را محل وارد کردن آدرس سایت وارد کنید.

لوکال هاست

اگر شما پیام  welcome to XAMPP for windows را مشاهده کردید این یعنی که اتصال شما به local host به درستی انجام شده است.

آموزش نصب XAMPP بر روی سیستم عامل مک

همانند مرحله قبل ابتدا نیاز است فایل نصبی را از سایت www.apachefriends.org مخصوص سیستم عامل مک دانلود کنید سپس فایل دانلود شده را به نرم افزار های خود منتقل کنید (مانند تصویر زیر)

نصب XAMPP روی مک

در این مرحله باید مطمئن شویم که XAMPP روی سیستم شما درست کار می‌کند و به سرورهای محلی متصل است. برای شروع، برنامه XAMPP را با دسترسی ادمین اجرا کنید؛ یعنی روی آیکون آن راست‌کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید.

بعد از باز شدن برنامه، روی دکمه Start مقابل Apache و MySQL کلیک کنید. اگر وضعیت هر دو سرویس به رنگ سبز تغییر کرد، یعنی بدون مشکل فعال شده‌اند. حالا برای اینکه اتصال آن‌ها به Localhost را بررسی کنید، مرورگر خود را باز کنید و در نوار آدرس عبارت localhost را وارد کنید. اگر صفحه‌ای با عنوان Welcome to XAMPP for Windows برای شما نمایش داده شد، این یعنی همه‌چیز به‌درستی نصب شده و اتصال XAMPP به Localhost برقرار است.

آموزش نصب Ioncube روی XAMPP

پس از نصب زمپ بر روی سیستم عامل هایی که در اختیار دارید باید یون کیوب را روی آن نصب کنید. در ویدیو زیر آموزش نصب یون کیوب بر لوکال هاست دنبال کنید تا در ادامه به تفکیک نصب یون کیوب را روی هریک از آن ها بررسی میکنیم.

این مقاله را حتما بخوانید
روش های کسب درآمد از فروشگاه اینترنتی

نصب ioncube روی لوکال هاست در محیط ویندوز

در ابتدای آموزش نصب Ioncube روی لوکال هاست لازم است که شما نرم افزار XAMPP را با دسترسی ادمین اجرا کنید (بر روی برنامه راست کلیک کرده و گزینه run as administrator را کلیک کنید) تا نرم افزار برای شما اجرا شود. سپس  بر روی دکمه ی استارتی که روی apache و mySQL است کلیک کنید.

به مرور گر خود بروید و عبارت localhost/XAMPP/phpinfo.php را در محل وارد کردن آدرس وارد کنید.

در صفحه ای که برای شما باز می شود اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهد که این اطلاعات عبارت اند از: نسخه PHP ای که بر روی سیستم شما نصب شده، اطلاعات دقیق سیستم شما و اطلاعات کامپایلر و همچنین معماری کامپیوتر شما که به شما کمک می کند تا بتوانید نسخه مناسب نرم افزار Ioncube را دانلود کنید.

آموزش نصب Ioncube بر روی XAMPP

در این مرحله باید مطمئن شوید که سرور شما امکان اجرای اسکریپت‌های رمزگذاری‌شده را دارد؛ برای این کار کافی است وارد وب‌سایت خود شوید و وضعیت این قابلیت را بررسی کنید. سپس به سایت ioncube.com/loaders.php بروید و با توجه به مشخصات سیستم، نسخه‌ای از لودر را که با سرور شما سازگار است دانلود کنید. بعد از دانلود، فایل را از حالت فشرده خارج کنید و پوشه ioncube را در مسیر C:\xampp\php قرار دهید؛ اگر XAMPP را در درایو دیگری نصب کرده‌اید، همین مسیر را در همان درایو دنبال کنید.

در صورتی که پوشه ioncube در این مسیر وجود نداشت، می‌توانید آن را به‌صورت دستی بسازید. در نهایت، فایل php.ini را از مسیر C:\xampp\php باز کرده و قطعه کد موردنظر را طبق تصویر در ابتدای فایل قرار دهید تا لودر به‌درستی روی PHP فعال شود.

بعد از ذخیره سازی این فایل برای تکمیل آموزش نصب Ioncube در XAMPP نیاز است که سرور خود را ریست کنید.

برای این کار لازم است ابتدا بر روی دکمه stop که رو به روی apache و mySQL است کلیک کنید. و برای اطمینان بیشتر نرم افزار را ببندید سپس شما باید مجددا نرم افزار XAMPP را با دسترسی ادمین اجرا کنید (بر روی برنامه راست کلیک کرده و گزینه run as administrator را کلیک کنید)و در نهایت شما باید بر روی دکمه ی استارتی که رو به روی apache و mySQL است کلیک کنید. در این مرحله به آدرس زیر مراجعه کنید.

Localhost/xampp/phpinfo.php

اگر تصویر زیر را مشاهده کردید به این معنا است که شما به درستی مراحل نصب را انجام داده اید.

آموزش نصب Ioncube

نصب یون کیوب روی لوکال هاست در محیط سیستم عامل مک

بعد از نصب XAMPP باید آن را  با دسترسی ادمین اجرا کنید (بر روی برنامه راست کلیک کرده و گزینه run as administrator را کلیک کنید) . سپس  بر روی دکمه ی استارت رو به روی apache و mySQL کلیک کنید. به مرور گر خود بروید و عبارت localhost/XAMPP/phpinfo.php را در محل وارد کردن آدرس وارد کنید.

در صفحه ای که برای شما باز می شود اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهد که این اطلاعات عبارت اند از: نسخه PHP ای که بر روی سیستم شما نصب شده، اطلاعات دقیق سیستم شما و اطلاعات کامپایلر و همچنین معماری کامپیوتر شما که به شما کمک می کند تا بتوانید نسخه مناسب نرم افزار Ioncube را دانلود کنید

سپس باید اطمیان حاصل کنید که آیا سرور شما اجازه نصب این اسکریپت رمز گذاری شده را به شما داده است یا خیر. حال باید به سایت www.ioncube.com/loaders.php بروید و با توجه به اطلاعات سیستم خود نسخه ای که با سرور شما همخوانی دارد را دانلود کنید. سپس فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر زیر کپی کنید.

/Applications/XAMPP/xamppfiles/lib/php/php-5.3.1/extensions/no-debug-non-zts-20090626

آموزش نصب Ioncube بر روی XAMPP در مک

فایل php.ini را در که در مسیر /Applications/XAMPP/xamppfiles/etc/ است را باز کنید.

و قطعه کد زیر را همانند تصویر به ابتدای آن اضافه کنید.

zend_extension = /Applications/XAMPP/xamppfiles/lib/php/php-5.3.1/extensions/no-debug-non-zts-20090626/ioncube_loader_dar_5.3.so

بعد از ذخیره سازی این فایل سرور خود را ریست کنید. اما ابتدا بر روی دکمه stop رو به روی apache و mySQL کلیک کنید. و برای اطمینان بیشتر نرم افزار را ببندید. سپس  مجددا نرم افزار XAMPP را با دسترسی ادمین اجرا کنید و در نهایت روی دکمه ی استارتی که رو به روی  apache و mySQL است کلیک کنید.

حال به آدرس زیر مراجعه کنید

Localhost/xampp/phpinfo.php

اگر تصویر زیر را مشاهده کردید به این معنا است که شما به درستی مراحل نصب را انجام داده اید.

نصب Ioncube بر روی XAMPP

در این مقاله نرم‌افزارهای XAMPP و Ioncube را معرفی کردیم و قدم‌به‌قدم توضیح دادیم که چطور XAMPP را نصب کنید و سپس Ioncube را روی آن فعال کنید؛ این آموزش برای هر دو سیستم‌عامل ویندوز و مک ارائه شد تا بتوانید به‌راحتی محیط لوکال هاست خود را آماده کنید.
برای ادامه مراحل راه‌اندازی سایت، می‌توانید محصولات ژاکت را با ۶ ماه ضمانت بازگشت وجه و پشتیبانی کامل تهیه کنید. امیدواریم این راهنما برای شما مفید بوده باشد و بتوانید بدون دردسر Ioncube را روی XAMPP یا لوکال هاستتان اجرا کنید. اگر هم قصد دارید اطلاعات تخصصی‌تری درباره یون‌کیوب به دست بیاورید، پیشنهاد می‌کنیم سری به سایت «کپی بن» بزنید و از مطالب آن استفاده کنید.

جمع بندی مقاله نصب Ioncube بر روی XAMPP

مرحله توضیح
اجرای XAMPP اجرای برنامه با Run as Administrator و استارت Apache و MySQL
بررسی اطلاعات PHP رفتن به آدرس localhost/xampp/phpinfo.php و بررسی نسخه PHP، معماری و کامپایلر
دانلود Ioncube ورود به سایت ioncube.com/loaders.php و دانلود نسخه سازگار با PHP
انتقال فایل‌ها استخراج فایل ZIP و کپی پوشه ioncube در مسیر PHP (ویندوز: C:\xampp\php\ioncube / مک: مسیر extensions)
ویرایش php.ini باز کردن php.ini و افزودن خط zend_extension مربوط به لودر Ioncube
ریست سرور توقف Apache و MySQL، بستن XAMPP، اجرای دوباره و استارت سرویس‌ها
تست نهایی ورود به localhost/xampp/phpinfo.php و بررسی نمایش لودر Ioncube

سوالات متداول

چرا باید برای اجرای برخی اسکریپت‌ها، Ioncube را روی XAMPP نصب کنیم؟

بعد از کپی‌کردن فایل‌های Ioncube، چرا باید php.ini را ویرایش کنیم؟

اگر بعد از نصب Ioncube با خطای Loader Not Found مواجه شویم، مشکل از چیست؟


تحریریه ژاکت

مشاهده تیم تحریریه

مطالب مشابه

24

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

سلام. من تمامی مراحل رو انجام میدم ولی وقتی فایل زیپی رو که پیشنهاد خود سایت ioncube هست رو می خوام دانلود کنم نمیشه و پیغام عدم دسترسی. Time out میده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

منم بررسی کردم در حالت عادی دانلود نمیکنه باید از قندشکن استفاده کنی که جوابه!!!

سلام وقت بخیر…. بعد از نصب ایون کیوب، وقتی المنتور پرو رو نصب و فعال کردم با این خطا روبرو میشم… لطفا راهنمایی کنید چیکارش کنم؟
Fatal error: The file C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\plugins\elementor-pro\megatheme\activation.class.php encoded as type [1/81] cannot be decoded by this version of the ionCube Loader. in Unknown on line 0

دوست عزیز، ورژن php 8 از ioncube پشتیبانی نمیکنه. باید php رو به 8.1 یا 8.2 ارتقا بدید

مشکل من اینه که هرچه ورژن PHP رو پایین میارم باز هم ارور میده.
من میخوام روی لوکال هاست راه‌اندازی کنم ioncube رو.
اول روی آخرین نسخه‌ی PHP ارور داد که نسخه رو به PHP 8 کاهش بدید. الان که اینکارو کردم میگه PHP رو به نسخه ۴ یا ۵ کاهش بدید!
ویندوزم ۱۱ است آیا میتونه دلیلش این باشه؟

Your server is running PHP version 8.0.28 and is unsupported by ionCube Loaders. Recommended PHP 4 versions are PHP 4.2 or higher, and PHP 5.1 or higher for PHP 5.

سلام روزتون بخیر
احتمالا شما نسخه 8 php رو برای لوکال هاست خود دارید. توجه کنید که برای این مورد نسخه 7.4 رو نصب کنید

سلام، وقتتون بخیر
موقع فعال کردن افزونه ارور
Fatal error: The file /var/www/vhosts/tireman.ir/httpdocs/wp-content/plugins/digits/digit.php encoded as type [1/74] cannot be decoded by this version of the ionCube Loader. in Unknown on line 0
داده میشه، میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
ممنون

سلام و وقت بخیر
کاربر عزیز برای حل این مشکل باید ماژول ioncubeدر هاست شما به جدیدترین نسخه (ورژن 12) ارتقا یافته باشد. برای حل این مشکل به پشتیبانی هاست خود تیکت بزنید و ازشون بخواین آپدیت یون کیوب را براتون انجام بدن.

سلام من روی لینک زیپ آبی میزنم فایل رو دانلود نمیکنه حتی از خود سایت هم اقدام میکنم بازم دانلود نمیشه میشه راهنمایی کنید

سلام وقتتون بخیر
من برای نصب بسته نصبی آسان در لوکال هاست به این ارور میخورم
نسخه php: 8.1.12
Fatal error: The file D:\xampp\htdocs\wp-content\themes\charsoogh\includes\charsoogh.php encoded as type [1/72] cannot be decoded by this version of the ionCube Loader. in Unknown on line 0

سلام خسته نباشید من توی نصب به مشکل خوردم اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم

Fatal error: The file C:\xampp\htdocs\vaaseteh\wp-content\themes\charsoogh\includes\charsoogh.php encoded as type [1/72] cannot be decoded by this version of the ionCube Loader. in Unknown on line 0
این ارور اومده

سلام وقت بخیر
من تمام مراحل نصب ioncube رو انجام دادم اما در مرحله آخر وقتی قطعه کد رو میزنم و وارد url که نوشتید میشم با خطای زیر مواجه میشم.
the requested URL was not found on this server
لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام
من ویندوز 10 دارم که به نسخه php ارور میده
نسخه php رو که میشه درستش کرد برای ویندوز چیکار کنم ؟

سلام.
برای من این خطا رو میده:
Your server is running PHP version 8.0.3 and is unsupported by ionCube Loaders. Recommended PHP 4 versions are PHP 4.2 or higher, and PHP 5.1 or higher for PHP 5.
چرا؟
چجوری رفع اش کنم؟

سلام. ورژن php شما 8 هست و ioncube اون رو ساپورت نمیکنه باید نسخه رو پایین تر بیارید.

سلام چطوری پاایینتربیاریم ..نسخه رو ممنون میشم راهنماییم کنید/.

سلام و خسته نباشید ممنون از مقاله خوبتون
ببخشید میشه یکم بهتر راهنمایی کنید بر اساس چه معیاری نسخه مناسب با سیستم خودمون رو دریافت کنیم؟ الان برای ویندوز ده‌ها نسخه گذاشته که 64 و 32 و 64nt و…. هستن

سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه سیستم عاملتون 32 بیتی هست یا 64 بیتی، آخرین ورژن رو نصب کنید.

سلام وقت بخیر
دلیل این خطا چی هست؟

ionCube Loader Wizard

Fatal error: Uncaught ValueError: Path cannot be empty in C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php:2400 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2400): file_get_contents(”) #1 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2487): get_loader_strings(”) #2 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3428): loader_compatibility_test(”) #3 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3511): correct_loader_wrong_location() #4 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3158): ini_loader_warnings() #5 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2939): loader_not_installed() #6 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2743): default_page() #7 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(115): run() #8 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php on line 2400

سلام
زمپ 32 بیتی رو باید نصب کنید
و چک کنید که فایل loader-wizard.php رو در پوشه اصلی سرورتون یعنی htdocs کپی کرده باشید

ارسال دیدگاه